SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Spadasina Anca Măroiu s-a oprit în optimile Campionatului European de scrimă

anca maroiu
anca maroiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2010 00:00

În cea de-a doua zi a Campionatelor Europene de la Leipzig (Germania), s-au desfăşurat probele de floretă-individual, masculin şi de spadă-individual, feminin.

La spadă, România a avut patru reprezentante, cea mai bună peformanţă fiind obţinută de Anca Măroiu care a ajuns pînă în optimi. Revenită după o accidentare care a ţinut-o departe de sala de antrenamente şi de competiţii mai bine de cinci luni, vicecampioana olimpică, Ana Maria Brînză, a pierdut în turul doi în faţa italiencei Bianca Del Carretto, scor 9-13.

Simona Alexandru a fost învinsă încă din prima fază eliminatoriei, după ce a pierdut asaltul contra rusoaicei Tatiana Logounova, cu 10-15. Nici Iuliana Măceşeanu nu a avut mai mult noroc. Calificată direct în manşa secundă, campioana europeană en-titre cu echipa, nu a putut să treacă de Francesca Quondamcarlo (Italia), cedînd cu 7-15.

Anca Măroiu a realizat cea mai bună performanţă, calificîndu-se în optimi, unde s-a înclinat în faţa nemţoaicei Imke Duplitzer, cu 11-15, după ce în turul doi a trecut de Mara  Navarria, din Italia, cu 15-14.

Cele patru componente ale echipei de spadă vor concura, miercuri, 21 iulie, în proba pe echipe, acolo unde vor să-şi apere titlu cîştigat anul trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
illusionro
illusionro  •  18 Iulie 2010, 13:56

o tot ard toti cu promovarea altor sporturi :)) Pai pe langa astea fotbalul e performant :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează