SPORTURI  »  ALTELE  »  COMPETIŢIE

Sport Arena Streetball 2009 te aşteaptă!

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Vino la cel mai tare turneu de baschet 3 la 3 din România! 3 zile de baschet, distracţie şi mult spectacol. Înscrierea este gratuită, iar toţi participanţii vor fi premiaţi. Important este să te înscri cît mai repede, pentru că pot participa doar 200 de echipe. Înscrierile se fac pe siteul www.3la3.ro

Competiţia se va desfăşura la baza sportivă Sport Arena din Universitatea Politehnică Bucureşti. Marţi va avea loc şi conferinţa care va anunţa startul competiţiei.

La acest evimenet va participa Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Octavian Bellu, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru sport, Mihnea Costoiu, secretar de stat în Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Virgil Stănescu, căpitanul echipei naţionale de baschet a României, dar şi cîştigătorul turneelor Sport Arena Streetball din 2008, Vlad Ardeleanu.

Aflat la cea de a V-a ediţie, Campionatului Sport Arena Streetball, primul campionat de streetball organizat în România va debuta cu meciurile primului din cele 4 turnee regulate pe data de 29 mai 2009. Formatul competiţiei va fi identic cu cel din anul 2008 la a cărui ediţie au participat peste 1.000 de echipe şi peste 4.000 de jucători de baschet, încurajaţi de peste 15.000 de spectatori devenind astfel cea mai importantă competiţie de baschet în aer liber organizată vreodată în România.

Campionatul va cuprinde 4 turnee regulate care se vor desfăşura în perioada mai – august 2009. Echipele care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul acestor turnee se vor lupta pentru medaliile de campioni în cadrul turneului Master care va avea loc în luna septembrie. Meciurile din cadrul Campionatului Sport Arena Streetball 2008 se vor desfăşura pe terenurile de baschet ale celei mai moderne baze sportive în aer liber din România – baza sportivă Sport Arena Politehnica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  25 Mai 2009, 10:14

Pe cand vom vedea la Sport Arena scouteri ai echipelor din Divizia A si nu numai, avand in vedere baza mare de selectie pe care o dezvolta aceasta competitie???

 •  23 Mai 2009, 00:06

frumos. foarte frumos...

 •  22 Mai 2009, 19:25

Bine ca promovati si astfel de evenimente mai ales unul de asemenea anvergura.Este cel mai important turneu de streetball din Romania asteptam de la an la an de mii de jucatori de basket din toata tara.Felicitari si organizatorilor care cu siguranta vor da dovada de acelasi profesionalism cu care ne-au obisnuit.Nu mai stati pe ganduri si veniti weekendul viitor in Politehnica pentru a vedea basket pe bune.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează