SPORTURI  »  ALTELE  »  ALEGERI SUA

Sportivi contra lui Trump » Atleții americani au luat atitudine după remarcile sexiste: ”Să nu mai vorbească despre vestiare”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

Remarcele sexiste din 2005 ale lui Donald Trump, scoase la iveală în campania pentru alegerile prezidenţiale, au fost urmate de scuzele candidatului republican.

Miliardarul a spus că nu e mândru de sine, dar că acelea au fost "discuţii de vestiar". Comparaţie care le-a picat rău unor foşti sau actuali competitori, aceştia reacţionând public, pe Twitter.

"Discuţii de vestiar? Pentru nimic în lume. Acesta este Trump cel adevărat. Autentic. Odios. Criminal", a spus Martina Navratilova, câştigătoare a 18 turnee de Mare Şlem în carieră, dar şi o susţinătoare declarată a candidatei democrate, Hillary Clinton.

"Niciodată n-am avut parte de asemenea conversaţii în vestiar", a scris CJ McCollum, baschetbalist la Portland Trailblazers. Un mesaj asemănător a avut colegul lui din NBA, de la LA Clippers, Jamal Crawford.

Jacob Tamme, jucător în NFL, la Atlanta ..., i-a cerut lui Trump "să înceteze să vorbească despre vestiare". Alegerile americane pentru preşedinte sunt programate pe 8 noiembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează