SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

Sportivii au devenit preferaţii cîntăreţilor pentru videoclipuri

Rafael Nadal, Shakira
Rafael Nadal, Shakira

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Mai mulţi sportivi au avut apariţii în videoclipuri ale unor interpreţi celebri. Cel mai recent e Rafa Nadal, partener preţ de 3 minute al Shakirei

Rafael Nadal nu este singurul sportiv care a apărut într-un videoclip. Deşi isprava sa actoricească este cea mai recentă şi cea mai prezentă în minţile fanilor. Un Nadal aşa cum nu l-au mai văzut niciodată alături de Shakira în ultimul single al acesteia, "Gypsy". O serie de apropieri cu înţeles au dat naştere la o altă serie de zvonuri care afirmau că spaniolul şi senzuala columbiancă sînt împreună. Dar aceasta nu este povestea lor, ci a Anei Kurnikova şi a lui Enrique Iglesias, care, după ce au filmat "Escape", au rămas un cuplu în ciuda a zeci de mii de ştiri care i-au cuplat şi dezcuplat. Cei doi încă sînt împreună.

Alte apariţii, care nu s-au lăsat cu astfel de poveşti, sînt cele ale lui Maxi Rodriguez şi Diego Forlan în videoclipul "Nunca tendre" ("Niciodată nu voi avea") al cîntăreţului argentinian Coti Sorokin. Spre lumea fotbalului vrea să se reorienteze şi Shakira, care intenţionează să-l distribuie în următorul videoclip pe Fredrik Ljungberg.

Printre cei care au mai apărut în astfel de producţii sînt baschetbaliştii Shaquille O'Neal şi Juan Carlos Navarro. Dintre sportivii români care au participat la filmarea de videoclipuri sînt Leonard Doroftei, pentru BUG Mafia şi Puya, Marius Lăcătuş (BUG Mafia) şi Ghiţă Mureşan în producţia lui Eminem "My Name Is".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  09 Martie 2010, 09:52

Nimeni nu stie cine a lansat moda vedetelor din alte domenii in videoclipuri (actori, sportivi, fotomodele)... Michael Jackson. Dintre sportivi: Magic, Jordan

 •  09 Martie 2010, 09:50

Nimeni nu stie cine a lansat moda vedetelor din alte domenii in videoclipuri (actori, sportivi, fotomodele). Michael Jackson. Dintre sportivi: Magic, Jordan

dumasco
dumasco  •  09 Martie 2010, 08:10

La multi ani ! La cat mai multe videoclip-uri intre sportivi si cantarete pt ca muzica este orchestra sufletelor sportivilor ! Numai bine , Romancutelor ! Primavara frumoasa ! La multi anisori !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează