SPORTURI  »  ALTELE  »  ROMÂNIA - SUEDIA

Start convingător pentru România la Campionatele Europene din Suedia » Victorie clară în fața Croației

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 08:58 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 11:45

Selecționata feminină de tenis de masă a României a pornit cu dreptul la Campionatele Europene pe echipe, din Suedia. Reprezentativa noastră a învins Croația, duminică, scor 3-0.

România a obținut o triplă victorie în fața croatelor, la primul meci al „tricolorelor” din grupa din care mai face parte și Slovenia. 

Bernadette Szocs a trecut în minimum de seturi de Mateja Jeger Majstorovic, în timp ce Elizabeta Samara a avut nevoie de manșă decisivă pentru a o învinge pe Hana Arapovic. În cel de-al treilea meci, Andreea Dragoman nu i-a lăsat niciun set adversarei sale, Lea Rakovac. 

Desfășurarea întâlnirilor din România  - Croația

  • Bernadette Szocs - Mateja Jeger Majstorovic 3-0 (11-8, 11-9, 11-7)
  • Elizabeta Samara - Hana Arapovic 3-2 (11-7, 5-11, 8-11, 11-7, 11-8)
  • Andreea Dragoman - Lea Rakovac 3-0 (11-6, 11-8, 11-8)

Aventura României la Europenele de la Malmo continuă luni. De la ora 11:00, echipa masculină, formată din Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Iulian Chiriță, Hunor Szocs și Andrei Istrate, înfruntă Anglia, în timp ce naționala feminină, care e vicecampioană europeană, o întâlnește pe Slovenia, de la ora 17:00.

Echipele naționale s-au calificat la turneul final din Malmo cu victorii pe linie și de pe primul loc al grupelor A. În timp ce tricolorele au învins Turcia și Ungaria, „tricolorii” au câștigat toate meciurile cu Slovenia și Ucraina. ​

Citește și alte știri din sport: 

Deja-vu lângă Marea Neagră » Naționala masculină o întâlnește din nou pe Franța, campioana olimpică pe care a învins-o în grupe

Coșmarul devine realitate pentru Halep » WTA va face anunțul oficial la miezul nopții. Simona a avut deja o primă reacție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihai_capraru
mihai_capraru  •  11 Septembrie 2023, 10:36

De cand eram tanar tot aud de Bernadette Szocs. Si toate stirile sunt legate de performante. Aceasta doamna a adus glorie Romaniei, desi e de etnie maghiara. Niciodata nu am citit ca a zis ceva urat de Romania, sau sa critice pe cineva din federatie. Tot respectul pentru aceasta doamna, chiar daca e un sport nu prea mediatizat. As prefera sa citesc zilnic despre aceasta femeie decat despre Gigi, Anamaria, Babardel, Meme, Dragomir, Reghe junior si alte asemenea "panorame".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează