ALTELE  ·  POLO

Steaua debutează azi în Liga Campionilor! Grupă infernală pentru campioana României

FOTO: Facebook @steauapolo
FOTO: Facebook @steauapolo

Articol de — Miercuri, 17 Octombrie 2018

Steaua București, campioana României la polo, joacă, azi, la ora 20,30, în bazinul din Bulevardul Ghencea primul meci din acest sezon al celei mai tari competiții intercluburi din Europa.

CSA Steaua întâlnește în primul meci pe AN Brescia. ''Sunt emoţii mai mici ca anul trecut, la debutul nostru în această competiţie. Tragerea la sorţi nu ne-a fost foarte favorabilă, aşa cum a fost cea de anul trecut. Avem parte de o grupă foarte dificilă, cu adversari extrem de puternici şi chiar adversarii noştri de azi se plângeau de grupa în care au căzut. Dacă ei se plâng, vă daţi seama ce părere avem noi, dar suntem încrezători şi vrem să avem evoluţii cât mai bune'', a declarat Andrei Iosep într-o conferință de presă și citat de Agerpres.

Din Grupa A mai fac parte echipele CNA Barceloneta (Spania), VK Crvena Zvezda Belgrad, Dinamo Moscova, ZF Eger (Ungaria), FTC Telekom Budapesta şi Pro Recco (Italia).

''Avem în faţă o echipă foarte puternică, dar pe de altă parte în grupele Ligii Campionilor nu putem avea alte pretenţii. Vom juca să câştigăm. Vom încerca să facem tot ce am învăţat mai bine în decursul acestei veri în care ne-am pregătit'', a spus și jucătorul. Mihnea Gheorghe.

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off