SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Steaua, înfrângere la scor cu campioana Europei

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 13:08

Steaua a pierdut al doilea joc în grupa B a Ligii Campionilor la polo, 3-15 cu gruparea ungară Szolnok, cea mai bună echipă a Europei.

Campioana României nu a avut nici o șansă în disputa din bazin cu Szolnok, campioana Europei și deținătoarea Supercupei continentale.

Ungurii au debutat vijelios cu un 4-0. În al doilea sfert au punctat și steliștii, cele două echipe ieșind din bazin la pauză la 6-2. Szolnok a pus capăt oricărei speranțe în sfertul 3, câștigat cu 5-0. Elevii lui Sandor Cseh au făcut scor până la final, oprind tabela la 15-3.

Golurile Stelei au fost marcate de Filipovici, Chioveanu și Murisici.
Este a doua înfrângere a "militarilor" în Liga Campionilor, după cea în fața vicecampioanei Ungariei, ZF Eger, 3-8.

În etapa a 3-a, Steaua va merge în Italia, pe 29 noiembrie, pentru disputa cu Pro Recco, un alt nume greu, câștigătoare de 8 ori a LEN Champions League.

Tot în grupa Stelei, în etapa a doua, au fost consemnate rezultatele: ZF Eger-Pro Recco 4-6, AZC Alphen-Jadran Herceg Novi 7-14, Spandau Berlin-CN Sabadell 11-8.

Szolnok, Pro Recco și muntenegrenii de la Jadran au maximum de puncte, 6, după două etape. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează