SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Steaua, debut cu stângul în Liga Campionilor » Campioana României a cedat la 12 goluri diferență în fața unei formații din Serbia

Campioana României la polo masculin, Steaua, a fost învinsă, în deplasare, de formația sârbă Novi Belgrad, scor 7-19, în prima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor. 
Foto: news.ro
Campioana României la polo masculin, Steaua, a fost învinsă, în deplasare, de formația sârbă Novi Belgrad, scor 7-19, în prima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor. Foto: news.ro

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 11:25 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 11:44

Campioana României la polo masculin, Steaua, a fost învinsă, în deplasare, de formația sârbă Novi Belgrad, scor 7-19, în prima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor. 

  • Steaua face parte din grupa A din Liga Campionilor, alături de Novi Belgrad (Serbia), Brescia (Italia) și Sabadell (Spania)
  • Primele două echipe din grupe se califică în faza „sferturilor” de finală, în timp ce pozițiile 3-4 merg în „optimile” de finală ale EuroCup

Debut cu stângul pentru trupa din Ghencea în acest sezon al Ligii Campionilor. Steaua a fost învinsă clar, marți seară, în deplasarea din Serbia cu Novi Belgrad, scor 7-19, scriu cei de la news.ro. 

Nervi în vestiar, nervi și în parcare » 3 detalii de la Voluntari - Farul: Gică Popescu, o nouă răbufnire în fața presei
FC VOLUNTARI - FARUL
Nervi în vestiar, nervi și în parcare » 3 detalii de la Voluntari - Farul: Gică Popescu, o nouă răbufnire în fața presei

Steaua, învinsă în Liga Campionilor de sârbii de la Novi Belgrad

Pentru „militari” au punctat Nebojsa Vuskovic (de două ori), Vlad Georgescu (de două ori), David Bota (de două ori) și Andrei Neamțu (o dată). Scorul pe reprize a fost: 

  • Repriza 1: Novi Belgrad - Steaua 6-2
  • Repriza 2: Novi Belgrad - Steaua 5-2
  • Repriza 3: Novi Belgrad - Steaua 3-3
  • Repriza 4 : Novi Belgrad - Steaua 5-0

În cealaltă partidă din grupa A, Brescia a trecut de Sabadell la penalty-uri, după 5-5 în timpul regulamentar. 

În etapa secundă a fazei grupelor din Liga Campionilor, Steaua o întâlnește, acasă, pe formația spaniolă Sabadell. Partida este programată pe data de 6 octombrie, în bazinul „Steaua”, din Ghencea.  

Citește și: 

Alexander Zverev, campion la Chengdu și aproape de ATP Finals » Cine ar fi crezut la începutul anului, când revenea după accidentarea teribilă la gleznă?

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu: „Suntem necăjiţi că nu am reuşit să obţinem nicio medalie şi nicio calificare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
MaxiP
MaxiP  •  27 Septembrie 2023, 17:50
Postat de fibra pe 27 Septembrie 2023, 12:59

Din ce in ce ne "inecam" la sporturile pe echipe.

Din contra, suntem in usoara crestere. La polo asta e nivelul actual, nu a fost mai bun anii trecuti. Novi Belgrad e vicecampioana Ligii Campionilor anul trecut, era un rezultat prvizibil. Nivelul e puternic, grupa e una extrem de grea. Da, arata rau, la polo in acest inceput de sezon, din vreo 11 meciuri jucate de echipele noastre in Europa, s-a obtinut o singura victorie, si aceea intr-un moment in care calificarea era compromisa. Dar, Dinamo nu e echipa de cupele europene, iar in rest, au fost doar adversare tari. Conteaza si nivelul la care joci, ca degeaba ni se parea noua ca suntem tari la fotbal prin calificarile Conference League, sau baschetul prin Challenge Cup, in timp ce radem de rugbisti ca pierd la scor cu cele mai tari nationale din lume.

fibra
fibra  •  27 Septembrie 2023, 12:59

Din ce in ce ne "inecam" la sporturile pe echipe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează