SPORTURI  »  ALTELE  »  GALA SPORTULUI

VIDEO+FOTO Stupoare în sală! Cum și-a început Ion Țiriac discursul de la Gala Sportului Românesc: „Am realizat încă o dată că românii au prea mulți bani. De ce spun asta?”

Ion Țiriac (84 de ani) a fost prezent la Gala Sportului Românesc pentru a-i înmâna lui Mircea Lucescu (78 de ani) trofeul de legendă. +8   FOTO
Ion Țiriac (84 de ani) a fost prezent la Gala Sportului Românesc pentru a-i înmâna lui Mircea Lucescu (78 de ani) trofeul de legendă.

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 20:48 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 21:14

Ion Țiriac (84 de ani) a fost prezent la Gala Sportului Românesc pentru a-i înmâna lui Mircea Lucescu (78 de ani) trofeul de legendă. 

Agenția Națională pentru Sport, organizatoarea galei, i-a oferit lui Mircea Lucescu un trofeu special. Ion Țiriac a pășit pe scenă pentru a face anunțul. Fostul tenismen a atras toată atenția cu un discurs inedit. 

FOTO. Ion Țiriac și Mircea Lucescu, pe scenă la Gala Sportului Românesc! Discurs neașteptat

+4 FOTO

„Am realizat încă o dată în această seară că românii au prea mulți bani. Încă o dovadă. În loc să fac 40 de minute de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine. 

Cum să facem să o ducem și mai bine în sport. Această sărbătoare ne arată că suntem uniți, că avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani, haideți să facem ceva cu ea”, a spus Ion Țiriac. 

Fostul președinte al Federației Române de Tenis a continuat discursul lăudând modul în care este administrat canotajul românesc: 

Fenomenul canotaj nu este nou. Cât am voie să vorbesc? Am făcut niște vizite în Moldova când eram președintele COSR. Am văzut niște tineri frumoși la 17-18 ani. Se sculau la 6 dimineața. Dormeau, vă dau cuvântul de onoare!, în niște cabane. Ajungeau pe lac, făceau 2 ore de antrenament, fugeau la școală, veneau înapoi. La prânz mai făceau un antrenament. Ăsta era canotajul pe vremea aceea! Nu spun că celelalte Federații nu muncesc. Dar ei muncesc și au rămas în vârful lumii. Vă mulțumesc pentru treaba asta!
- Ion Țiriac

Mircea Lucescu, premiat la Gala Sportului Românesc

Ion Țiriac a revenit apoi la adevăratul motiv al prezenței pe scenă, premierea lui Mircea Lucescu: „Venim acum la domnul Lucescu. Trebuie să recunoaștem că în lumea asta sunt foarte multe sporturi, dar în primele 5 sunt 4 care se numesc fotbal, fotbal, fotbal și iar fotbal”.

„Il Luce” a ținut un discurs superb: 

Nea Ioane, mulțumesc mult de tot. Mai mult decât acest premiu mă bucură prezența dânsului alături de mine pe scenă. Știm foarte bine ce înseamnă Ion Țiriac pentru sportul românesc. Ar trebui să împart acest premiu cu toți cei care au contribuit la performanțele sportului românesc. Am văzut acum o mulțime de figuri care merită toate aplauzele posibile, oameni care s-au sacrificat. Nu doar eu sunt legendă, legendele sunt aici, în sală! Mi-a făcut o plăcere enormă să fiu aici
- Mircea Lucescu

Citește și alte știri de la Gala Sportului Românesc: 

Prezentă la Gala Sportului Românesc, sora lui Radu Drăgușin a dat din casă » Informații din interiorul lui Tottenham
Gala Sportului Româmnesc
Prezentă la Gala Sportului Românesc, sora lui Radu Drăgușin a dat din casă » Informații din interiorul lui Tottenham
Prima apariție publică a lui Istvan Kovacs, după ce a distrus meciul CSU Craiova - Sepsi: „Greșeli au fost, sunt și vor mai fi”
APARIȚIE
Prima apariție publică a lui Istvan Kovacs, după ce a distrus meciul CSU Craiova - Sepsi: „Greșeli au fost, sunt și vor mai fi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
sds123
sds123  •  16 Februarie 2024, 01:53
Postat de VanBasten2000 pe 15 Februarie 2024, 11:40

Au facut diabet dar si-au luat Dacie.

Decit o viata lunga petrecuta in statii de autobuz, mai bine una mai scurta in masina.

muzzi1
muzzi1  •  15 Februarie 2024, 20:01

asa de iubit e nea Ion ca din 50 de comentarii, 49 sunt "ba pe-a ***!" :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  15 Februarie 2024, 18:30

Nu tot nărodul a țepuit ,afaceri cu statul și ciripit pe la secu tovarășe Ionel. *** moșulică și vezi numai de binele tău care se va duce rapid după ce îți vine pielea pe ochi ca la găini .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează