SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL 2019

SUPER BOWL 2019 // Cele mai tari reclame din timpul Super Bowl-ului » De la Game of Thrones până la Serena Williams

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 10:10

SUPER BOWL 2019 // New England Patriots a câștigat pentru a șasea oară Super Bowl-ul, după ce a învins-o în finală pe Los Angeles Rams, scor 13-3.

Meciul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pe care le aveau fanii, fiind unul dintre cele mai defensive din istorie. Reclamele s-au ridicat însă din nou la înălțime. Marile branduri din SUA au băgat adânc mâna în buzunar pentru promovare în timpul finalei NFL, fiecare spot de 30 de secunde fiind vândut cu 5,25 milioane de dolari. Mai scump cu 50.000 față de anul trecut!

Legenda continuă! Tom Brady și New England Patriots se impun pentru a ȘASEA oară în Super Bowl

De departe cea mai reușită reclamă a aparținut chiar ligii. NFL a sărbătorit 100 de sezoane cu un spot publicitar fabulos în care apar numeroase nume uriașe ale fotbalului american:

Cele mai tari reclame de la Super Bowl

Microsoft

Walmart

HBO și Bud Light

Amazon

Pringles

Hyundai

Doritos

Pepsi

Olay

Audi

Budweiser

Mercedes-Benz

Stella Artois

Avengers

Bumble

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lenroc
lenroc  •  04 Februarie 2019, 18:42
Postat de peluza pe 04 Februarie 2019, 15:05

Reclame sataniste, mai ales cea la Bud! Mai lasati-ne cu *** asta, tot ce vine din SUA trebuie promovat? Scrie in agenda sa ne spalati pe creier si cu Oscarurile?

Muuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

peluza
peluza  •  04 Februarie 2019, 15:05

Reclame sataniste, mai ales cea la Bud! Mai lasati-ne cu *** asta, tot ce vine din SUA trebuie promovat? Scrie in agenda sa ne spalati pe creier si cu Oscarurile?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează