SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

SUPER BOWL » Gafă de milioane de dolari! Transmisia TV a picat 30 de secunde în timpul Super Bowl-ului!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 06:58

Problemele tehnice din timpul transmisiei Super Bowl-ului în SUA o poate costa pe NBC câteva milioane bune de dolari, după ce transmisia a picat pentru 30 de secunde în timpul meciului dintre Philadelphia Eagles și New England Patriots, scor 41-33.

Milioane de fani americani care erau cu ochii pe NBC n-au înțeles de ce timp de aproape 30 de secunde s-au uitat la un ecran negru. Norocul lor a fost că momentul a apărut în timpul reclamelor și nu au ratat o fază importantă. 

5.000.000 $au plătit brand-urile pentru 30 de secunde de publicitate în timpul Super Bowl-ului din această dimineață

NBC a oferit un răspuns oficial abia la 30 de minute după incident: ”Am avut mici probleme tehnice care au fost rezolvate rapid. Nici o fază și nici un spațiu comercial nu au fost ratate”. Televiziunea susține astfel că în acel interval ar fi trebuit să ruleze promo-uri ale postului, însă a refuzat să răspundă la alte întrebări. Dacă este adevărat, NBC a scăpat ca prin urechile acului după o gafă care îi putea aduce pierderi uriașe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează