SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL LIV

SUPER BOWL LIV » Kansas City Chiefs e noua campioană, după ce a învins San Francisco 49ers

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 09:04

Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl LIV, contra lui San Francisco 49ers 31-20, pe Hard Rock Stadium în Florida.  

Patrick Mahomes, quarterback-ul celor de la Kansas City, s-a alăturat lui Ben Roethlisberger și Tom Brady în galeria coordonatorilor de joc câștigători de Super Bowl înainte să împlinească 25 de ani. 

La 24 de ani și 138 de zile, Mahomes devine al doilea cel mai tânăr quarterback care câștigă Super Bowl, după Roethlisberger, la 23 de ani, cel mai tânăr, notează CNN. În al patrulea sfert, Kansas a fost condusă cu 10 puncte de californieni, dar a reușit să întoarcă rezultatul și să obțină al treilea titlu din istorie pentru echipa din Missouri. 

Iubitele sportivilor din NFL sunt incredibile

În SUA, sportivii din fotbalul american sunt superstaruri. Sportivii din NFL au salarii imense, dar și mare succes la femei: se bucură de cele mai sexy iubite.

Un top al celor mai sexy iubite de sportivi (WAGS) din NFL e greu de realizat, însă din el nu ar lipsi Gisele Bundchen, soția lui Tom Brady. Gisele a fost un fotomodel de top și s-a clasat în mulți ani pe primul loc în topul câștigurilor din modelling. Acum are o căsnicie fericită alături de soțul ei, quarterback la New England Patriots. Vezi un top al iubitelor sportivilor din NFL AICI! 

+30 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează