SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

SUPER BOWL // Scamatorie de 750.000 $ cu bilete la Super Bowl! Poveste incredibilă: și-a păcălit și mama

Ketan Shah
Ketan Shah

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 12:59

Mai multe persoane au depus reclamații la poliție după ce Ketan Shah, un om de afaceri din Gwinett County, Georgia, i-a păcălit cu peste 750 de mii de euro. Shah le-a vândut bilete fictive la Super Bowl, apoi a dispărut fără urmă.

  • Super Bowl 2019 are loc luni, 4 februarie, între Los Angeles Rams și New England Patriots.

Mașinațiunea a fost scoasă la iveală după ce una dintre victime a mers la poliția. Jurnaliștii de investigație de la Channel 2 au intrat pe fir și au deslușit povestea.

Ketan Shah, proprietarul unui magazin cu imprimante digitale, a postat zeci de anunțuri privind vânzarea de bilete pentru Super Bowl.

Victimele au virat banii, primind în schimb promisiunea că în weekend-ul care precede evenimentul vor intra în posesia tichetelor. Ketan a dispărut fără urmă. Nimeni, nici măcar familia nu are idee ce s-a întâmplat.

Mama „țepuită” cu 36.000 de dolari

Ca povestea să fie și mai intrigantă, printre victimile afaceristului se numără și mama acestuia, „țepuită” cu 36.000 de dolari.

Poliția a descoperit că toți cei păcăliți sunt cunoștințe vechi.

„Până în acest moment paguba depășește 3 sferturi de milion de dolari. Deși a postat anunțuri, toți cumpărătorii sunt oameni care îl cunosc. Toate persoanele îl cunosc de ani de zile. Una dintre ele îl cunoaște de o viață, fiind mama lui”, a declarat Wilbert Rundles, purtătorul de cuvând al poliției din Gwinett County.

„Au existat promisiuni făcute mai multor persoane. Le-a promis bilete cu acces în zonele VIP, la petrecerile dinaintea evenimentului. Mi se pare o situație bizară, sper să vină cu o explicație logică”Minsish Shah, un apropiat al afaceristului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close