SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO / SUPERLIGA NAȚIONALĂ

Superliga Națională. Steaua dominantă: al patrulea titlu consecutiv la polo!

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2019 18:38

STEAUA. Poloiștii din Ghencea au câștigat, vineri seară, al patrulea titlu consecutiv de campioni ai României, după ce au trecut de CSM Oradea cu 7-4, în al treilea meci al finale. 

CSA Steaua București a reușit să închidă finala acestei ediții a Superligii Naționale în minimum de partide, dovedindu-și supremația încă o dată.

Ultimul act s-a jucat după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", iar băieții lui Andrei Iosep s-au impus vineri seara, în bazinul ''Ioan Alexandrescu'' cu 7-4 (2-2, 2-1, 2-1, 1-0) în fața celor de la CSM Oradea, după ce câștigaseră disputele din bazinul propriu cu 8-7 și 6-4.

Echipa din București a reușit să se impună în acest sezon în toate cele opt confruntări pe care le-a avut cu formația din Oradea: patru succese în sezonul regulat, unul în finala Cupei României şi trei în finala campionatului.

CSM Oradea şi Steaua s-au înfruntat în finala Superligii Naţionale de polo pentru a șasea oară consecutiv.

Bihorenii au triumfat în 2014 şi 2015, iar bucureștenii au ieșit învingători în 2016, 2017, 2018 şi 2019.

În total, roș-albaștrii au în vitrină 16 titluri de campioni naționali, în timp ce adversarii lor sunt la borna nouă, trofee cucerite între 2007 și 2015.

Pe podiumul acestei ediții a mai urcat Corona Sportul Studenţesc, care a trecut în finala mică de Dinamo București, cu scorul general de 3-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează