SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Tensiuni la FR Tenis de Masă după CE de dublu mixt » Medalia discordiei

FRTM o va trimite pe
Samara în pregătiri
pentru CE de simplu și
echipe fără antrenorul
Viorel Filimon
FRTM o va trimite pe Samara în pregătiri pentru CE de simplu și echipe fără antrenorul Viorel Filimon

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 22:55

Conducerea federală se apără după ce antrenorul Viorel Filimon a spus că Andrei Filimon şi Eliza Samara au ieşit campioni europeni fără implicarea FRTM


"Această medalie de aur încununează munca de foarte mulţi ani depusă de Andrei şi Eliza. În această vară s-au pregătit fără implicarea federaţiei, care a suportat doar cheltuielile de concurs", a declarat pentru GSP antrenorul federal Viorel Filimon, la puţine momente după ce fiul său, Andrei Filimon, şi Eliza Samara deveniseră campionii Europei la dublu mixt.

"Agonizează bugetele, nu tenisul de masă"
Conducerea FRTM a reacţionat ieri, dar GSP a aflat că, într-adevăr, Filimon şi Samara s-au antrenat la clubul din Constanţa, federaţia oferindu-le campionilor europeni doar cîte trei mese pe zi la restaurant cu o săptămînă înaintea CE de dublu mixt.

Directorul de marketing, Beatrice Romanescu, soţia preşedintelui federaţiei, Cristinel Romanescu, s-a inflamat rău: "Tenisul de masă românesc nu agonizează, agonizează doar bugetele şi infrastructura. Avem un buget mic în comparaţie cu performanţele obţinute. E clar, aceste medalii deranjează pe cineva, iar asta ne bucură! Fotbaliştii nu se califică la Europene sau la Mondiale, dar sînt ridicaţi în slăvi pentru alte lucruri decît pentru performanţă".

"Dodean nu e o problemă"
Beatrice Romanescu o apără şi pe Daniela Dodean, despre care antrenorul Viorel Filimon a spus că n-a vrut să facă dublu mixt cu Adrian Crişan. "Dodean voia să facă pereche cu prietenul său, portughezul Joao Monteiro, dar acesta a avut meci în campionatul Germaniei şi n-a putut veni la Europene. Crişan a acceptat propunerea de a juca împreună cu turcoaica Hu Melek şi a luat medalia de bronz. Nu este nici o problemă cu Dodean", a explicat oficialul FRTM.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
dan1998
dan1998  •  13 Septembrie 2011, 12:40

Din pacate se intimpla in momente de recesiune si in tari ca Romania in care bugetele sunt limitate. Important e sa folositi cu prudenta si eficenta putinii bani care-i aveti . Chiar daca nu au fost ajutati pina acum ar putea fi premiati dupa acest rezultat ,daca se poate. Ar prinde bine . Nu v-a lasati prinsi in capcana unor articole care incearca sa creeze discordie si incercati sa fi-ti uniti .Este o boala romaneasca. Mult succes in continuare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează