SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Thriller la UK Championship! Mark Selby a avut o revenire incredibilă în faţa unui adversar redutabil » Reacţie surprinzătoare a comentatorilor englezi

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 08:46

În această săptămînă se desfăşoară UK Championship, turneu la care participă cei mai buni jucători din lume, mai puţin Ronnie O'Sullivan, cel care a anunţat că va reveni în circuit la Master.

Mark Selby a cîştigat aseară cel mai tensionat şi mai spectaculos duel al turneului pînă în acest moment în faţa lui Jamie Jones, scor 6-5. Fostul campion mondial a fost mereu condus pe durata partidei, dar a reuşit să ducă meciul în decisiv şi să se impună cu un break consistent.

Confruntarea a fost foarte echilibrată, Jones reuşind două breakuri de peste 100 de puncte, în timp ce Selby a fost mai bun la frameurile încîlcite.

Englezul a egalat la 4 după ce a fost nevoit să reuşească două snookere şi apoi a dus meciul în decisiv tot după un frame în care Jones mai avea nevoie de o singură bilă pentru a merge mai departe.

În ultimul joc al duelului, Selby a făcut cel mai mare break al său, 67 de puncte, şi a trecut mai departe în competiţie, acolo unde îl va întîlni pe cîştigătorul partidei Joyce - Poomjaeng.

"Nu ştiu cum am cîştigat pentru că Jamie a jucat mai bine decît mine şi merita să se impună", a spus Selby.

Şi comentatorii englezi au avut o reacţie inedită în momentul în care Selby a reuşit să ducă meciul în decisiv: "Cum naibii a egalat Selby?"

Mark Selby a mai cîştigat trofeul la UK Championship în 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
927323243993173
Mihai Gabor  •  01 Decembrie 2015, 16:21

Asa meci mai rar... cine l-a pierdut are de ce sa-i para rau! Spre lauda lui, Jones a jucat formidabil cu nr. 1 mondial... chiar l-a dominat si condus tot timpul (2-0, 3-2, 4-3, 5-4), dar nervii i-au cedat pe final si a facut greseli impardonabile. De Selby ce sa mai zic? A aratat o stapanire de sine fantastica, si-a jucat sansa pana la capat (desi de cateva ori jocurile erau pierdute) si... a triumfat in cele din urma... doar nu degeaba e liderul la zi! Oricum... felicitari amandurora pentru un meci de vis!

ion2010
ion2010  •  01 Decembrie 2015, 10:31

Am vazut meciul. Chiar daca e modest, Selby a fost genal in momentele critice. Jamie conducea cu 4-3 si avea avans mai mare decat punctele ramase pe masa, insa Selby i-a facut 2 snookere si a castigat frame-ul. Jamie a jucat mai bine, dar a cedat presiunii de a invinge un campion mondial si a ratat bile usoare pe final

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close