SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

Tiger Woods: "Am trăit în minciună!"

tiger
tiger

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Într-un interviu acordat postului ESPN, jucătorul american de golf Tiger Woods a vorbit despre problemele din viaţa personală şi a recunoscut că a "trăit în minciună" şi a "rănit multă lume".


Tiger Woods a declarat: "Trăiam în minciună. Şi făceam multe lucruri care răneau multă lume. Cînd începi să renunţi la negare, începi să vezi realitatea şi poate fi un lucru foarte urît."

După ce s-a retras pentru o perioadă, americanul a anunţat că este posibil să revină în activitatea competiţională la Mastersul de la Augusta care se va desfăşura la începutul lunii aprilie, fiind primul turneu de Grand Slam al sezonului. Jucătorul american a adăugat că problemele cu care s-a confruntat l-au întărit din punct de vedere psihic: "Nu am resimţit niciodată acest tip de forţă ca acum."

Woods regretă că şi-a rănit profund soţia şi mama, cele mai importante persoane din viţa lui: "Le-am făcut mult rău. Sunt cele mai apropiate persoane de mine, cele mai dragi şi a fost foarte greu să le spun ce am făcut. Am multe puncte slabe în raport cu ele."

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează