SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF / MĂRTURISIRE

Tiger Woods i-a spus soţiei sale că a avut 121 de relaţii extraconjugale

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00


Jucătorul de golf Tiger Woods i-a mărturisit soţiei sale, Elin Nordegren, că a avut 121 de relaţii extraconjugale în timpul căsniciei lor de cinci ani, informeaza publicaţia National Enquirer, citata de Daily Mirror.


Sportivul în vîrstă de 34 de ani a discutat cu soţia sa în timpul unei vizite făcute de aceasta la clinica specializată în dependenţa de sex, în care a fost internat Woods. "Când Tiger era internat, a umplut patru pagini, făcînd o listă a femeilor cu care a avut aventuri - erau 121 în total", a declarat o sursă din anturajul lui Tiger Woods. Potrivit National Enquirer, Erin Nordegren, în vîrstă de 30 de ani, a pregătit deja actele de divorţ, în care s-ar afla şi confesiunea jucătorului de golf. Publicaţia menţionează că soţia sportivului s-a hotarît însă să divorteze după ce a aflat ca Woods a avut o aventură cu fiica unei vecine, Raychel Coudriet, nume care nu se afla printre cele 121 menţionate la clinică. "Raychel Coudriet nu se afla pe listă. După ce Elin a aflat de ea, i-a spus lui Tiger că a terminat-o cu el. Nu se mai pot împăca", a precizat sursa citată de publicaţia americana.


Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2007 şi Charlie Axel, de zece luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  01 Mai 2010, 00:38

TOT RESPECTUL PT. UN ASEMENEA OM.nu se va opri sunt sigur si pare si foarte inteligent,sunt multe acum care il vor dupa ceea ce sa intimplat.pe ele tigrule,nu ierta nimic.

 •  30 Aprilie 2010, 17:30

Acuma ce sa mai zici, bravo lui, nu inteleg de ce s-a insurat... Pun pariu ca abia asteapta sa divorteze, o sa faca o noua foaie... fara numar :)

deynho
deynho  •  30 Aprilie 2010, 17:04

iata cum o un super sportiv se duce la fund...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează