SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

FOTO Tiger Woods, detronat! Paige Spiranac, cea mai sexy jucătoare de golf, l-a depășit la câștiguri pe Instagram

Tiger Woods și Paige Spiranac, Foto: Instagram
Tiger Woods și Paige Spiranac, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 12:11 / Actualizat duminica, 07 august 2022 12:27

Tiger Woods (46 de ani) este cel mai bine plătit jucător de golf din toate timpurile. Cel care a dominat golful profesionist ani întregi a câştigat în carieră peste 2,1 miliarde de dolari. Cea mai mare parte din bani provin tot din contractele comerciale cu diferite companii.

Câștigurile obținute de american nu se compară cu ale niciunui alt jucător de golf din lume, însă Paige Spiranac (29 de ani) îl întrece la o anumită categorie.

+45 FOTO
  • Paige Spiranac // Sursă foto: Instagram

Tiger Woods, detronat! Paige Spiranac l-a depășit la câștiguri pe Instagram

Fosta jucătoare profesionistă de golf, acum model și influencer, este lider în topul câștigurilor provenite din Instagram. Desemnată cea mai sexy femeie din lume, Paige l-a depășit la aceast capitol pe Tiger Woods.

Potrivit publicației britanice, The Sun, Woods primește 8.500 de lire sterline pentru o postare comercială, în timp ce Spiranac încasează mult mai mult: 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare în care promovează un produs sau un serviciu. Rory Mcllroy completează podiumul cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Cum a reacționat Paige Spiranac după ce a fost aleasă cea mai sexy femeie din lume

„Cred că am distrus Instagramul. Am intrat să văd postarea mea și dispăruse. Așa că o încerc din nou. Sunt foarte onorată să fiu desemnată cea mai sexy femeie în viață de revista Maxim în acest an. Când am aflat vestea, am întrebat întruna «Ești sigur?». Nu îmi venea să cred. 

A fi sexy înseamnă să ai încredere și să te simți bine în propria piele. Mereu am încercat să fiu corectă față de mine, într-un mod neconvențional. Acum sunt mândra să le calc pe urme atâtor femei incredibile care au avut acest titlu înaintea mea”, a scris Paige pe contul său de Instagram. 

Paige Spiranac (29 de ani) face senzație pe rețelele de socializare cu imaginile provocatoare pe care le postează. De asemenea, Paige este foarte populară pe Instagram, contul fostei sportive adună peste 3,5 milioane de urmăritori.

+45 FOTO

Citește și:

Andreea Prisăcariu a făcut senzație după turneul de la Iași: „Frumusețea este total irelevantă. Important e să șochezi”

Toate camerele pe Sandra Mutu! Soția antrenorului rapidist a atras atenția în tribunele din Giulești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  07 August 2022, 13:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează