SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTBAL AMERICAN

Tom Brady a semnat cu Tampa Bay Buccaneers » Care e varianta numărul 1 pentru Patriots de a-l înlocui

Tom Brady
Tom Brady

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 19:13

Tom Brady, quarterback-ul în vârstă de 42 de ani, va câștiga aproximativ 30 de milioane de dolari pe an la noul său club, Tampa Bay Buccaneers.

Deși Tom Brady, care rămăsese agent liber de contract, era așteptat să semneze o nouă înțelegere cu New England Patriots, acesta a ales o altă provocare, hotărând să evolueze pentru Tampa Bay Buccaneers. Presa americană spune că Brady s-a răzgândit după ce a văzut că doi dintre cei mai buni wide receiveri ai ligii, Stefon Diggs și DeAndre Hopkins, au fost transferați la alte echipe (Buffallo Bills, respectiv Arizona Cardinals), așa că l-a sunat pe Robert Kraft, patronul celor de l-a Patriots, și l-a anunțat că va semna cu un alt club. Deși mai era dorit de Los Angeles Chargers, rămasă fără quarterback după ce Philip Rivers a ales să meargă la Indianapolis Colts, Brady a decis să schimbe conferința, alăturându-se formației antrenate de Bruce Arians.

Pentru iubitorii fotbalului american a fost un șoc. Brady era la Patriots din anul 2000, fiind ales de aceștia în runda a 6-a a Draftului din acel an. În cele două decenii petrecute de Brady sub comanda lui Bill Belichick, Patriots au ajuns de 9 ori în SuperBowl, câștigând 6 dintre acestea (2002, 2004, 2005, 2015, 2017 și 2019). Oficial s-a încheiat cea mai de succes colaborare dintre un antrenor principal și un quarterback din istoria NFL.

Odată cu această mutare, în conferința NFC se vor duce dueluri extrem de disputate în următorul sezon competițional, între trei jucători legendari care evoluează pe poziția de quarterback. Buccaneers fac parte din divizia NFC South, ceea ce înseamnă ca Brady va da piept de două ori cu Drew Brees, component al echipei New Orleans Saints. Mai mult, în Tampa Bay va sosi și formația Green Bay Packers, la cârma căreia se află Aaron Rodgers.

Momentan, varianta numărul 1 pentru Patriots pe postul lăsat vacant de Brady este Jarrett Stidham, ales în runda a 4-a a Draftului trecut. Aceștia se pot reorientă însă către Jameis Winston, chiar fostul jucător de la Buccaneers, care este și el liber de contract.

" Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor incredibili ai lui New England Patriots, dar și antrenorului Bill Belichick, tuturor coechipierilor mei și patronului Robert Kraft. Chiar dacă cariera mea va continua în altă parte, sunt mulțumit de toate realizările echipei noastre în acești 20 de ani. Am fost privilegiat că am avut șansa să vă cunosc pe toți. New England Patriots va face mereu parte din mine" a scris Brady pe Twitter

6titluri și 3 trofee de MVP a câștigat Brady alături de Patriots

74,571de yarzi pasați, 541 de pase de touchdown și 179 de intercepții a adunat Brady în carieră

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează