SPORTURI  »  ALTELE  »  AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Tradiții din Bucovina » Ionela Lehaci Cozmiuc: "La colindat ne dădeau şi prăjituri şi nuci, dar toată lumea aștepta bani" :)

Articol de , , - Publicat luni, 24 decembrie 2018 09:00

Ionela Lehaci Cozmiuc, campioană mondială în proba de două vâsle, categorie ușoară, alături de Gianina Beleagă, spune că, la Câmpulung Moldovenesc, Moș Crăciun era cel care aducea bradul împodobit odată cu cadourile.

"Ni-l aducea în Ajun, dar eu îmi băgam nasul peste tot şi i-am prins pe ai mei când îl pregăteau într-un an. Eu fiind mai mare, m-au chemat să îi ajut, cu condiția să nu le spun şi fraților mai mici. Găseam toate cadourile ascunse prin dulapuri. Şi acum, când soțul meu Marius încearcă să le ascundă, eu tot dau peste ele, nu poate să facă surprize. Se oftică de nu mai poate", a povestit, râzând, canotoarea. Sportiva în vârsta de 23 de ani nu a ratat nici mersul cu colindul.

"Făceam baie pe la 3-4, iar la 6 plecam împreună cu sora mea, cu verișoara mea. Am prins perioada cu bani! Ne dădeau şi prăjituri şi nuci, dar toată lumea aștepta bani! Învăţam de la școală colindele. După ce am mai crescut, nu mai mergeam cu colinda pe bani, mergeam doar la colegi, ne distram de seara până dimineața". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează