SPORTURI  »  ALTELE  »  SCANDAL

Trei paralimpici iordanieni, acuzaţi de infracţiuni sexuale

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 12:06

Trei sportivi iordanieni, care vor lua parte la Jocurile Paralimpice ce încep pe 29 august la Londra, au fost acuzaţi de infracţiuni cu tentă sexuală, comise în Irlanda de Nord în timpul pregătirii.

Doi culturişti în scaun cu rotile, dintre care unul medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, şi un antrenor au fost acuzaţi de viol şi voyeurism de două adolescente şi de două femei din Antrim, o localitate aflată la 40 de kilometri distanţă de Belfast.

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a intervenit personal în această controversă creată de supuşii săi, întrebînd despre detaliile anchetei.

Primul dintre cei anchetaţi de autorităţile nord-irlandeze este Omar Sami Qaradhi (31 de ani) şi trăieşte în Barbados. El are trei capete de acuzare, două de molestare sexuală asupra unei copile şi unul de voyeurism, după ce a intrat într-o cabină de probă peste o femeie. Antrenorul Faisal Hammash este acuzat că le-a instigat pe alte două adolescente la prostituţie. Motaz Al Junaidi, celălalt culturist, 45 de ani, este acuzat tot de molestare.

Avocatul lor spune că sportivii sînt cu persoane cu dizabilităţi, deci nu au cum să comită astfel de infracţiuni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează