SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

VIDEO + FOTO „Bestie” la doar 14 ani » Cine e Tyler, liceanul pe care se bat marile forțe din Statele Unite ale Americii

Tyler Parker, „defensive lineman” al liceului Santa Margarita din California de Sud, a atras atenția marilor francize de fotbal american. La doar 14 ani are un fizic impunător. +4   FOTO
Tyler Parker, „defensive lineman” al liceului Santa Margarita din California de Sud, a atras atenția marilor francize de fotbal american. La doar 14 ani are un fizic impunător.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2022 17:26 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 17:26

Tyler Parker, „defensive lineman” al liceului Santa Margarita din California de Sud, a atras atenția marilor francize de fotbal american. La doar 14 ani are un fizic impunător. 

Tyler Parker este un pachet de mușchi la vârsta de 14 ani. Măsoară 1,85 metri și are o greutate de 136 de kilograme, dar abilitățile lui fizice sunt uluitoare. Poate alerga 38 de metri (40 yarzi) în 4,90 secunde și poate ridica de la sol 188 kilograme, o performanță de invidiat chiar și pentru halterofili. 

Tyler Parker, sportivul viral în Statele Unite ale Americii

Scouterii americani spun că are și o inteligență deosebită, așa că toată lumea licitează pentru a-l convinge. Chiar dacă mai are patru ani de liceu, a primit deja oferte din Divizia 1, de la Arizona, Portland State, Icarnate Word sau Virgina University of Lynchberg, potrivit Yahoo Sport.

Tyler a efectuat deja și mai multe vizite neoficiale, regulamentul nu îi permite altfel, la cele mai puternice colegii, LSU, Texas A&M Mississippi State, Ole Miss, Texas sau Jacksonville State.

Calais Campbell, jucătorul celor de la Baltimore Ravens, l-a remarcat pe Tyle Parker: „E o bestie! Poate să ajungă într-un loc special”.

Citește și alte știri din sportul mondial: 

Alexia Tatu, campioană la Wimbledon U14 » A învins-o în finală pe Andreea Diana Soare

VIDEO Momentul de glorie al Elenei Rybakina, „furat” de sora ei: „Abia acum au descoperit-o cameramanii?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ntmarcel4
ntmarcel4  •  11 Iulie 2022, 10:03

nu apuca 30, iar de inteligenta ce sa mai vorbim , toata ziua sta cuu gazeta matematica varianta americana in brate, noroc ca le poate tine...

dobrin
dobrin  •  10 Iulie 2022, 20:14

Muhahaha... au intrat kilograme de steroizi in bratele alea pentru 14 ani :))))

Ceferinho
Ceferinho  •  10 Iulie 2022, 20:12
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Iulie 2022, 19:25

...da,..e o bestie...

...care poate ajunge intr-un loc special

Vezi toate comentariile (4)
Comentează