SPORTURI  »  ALTELE  »  OLIMPISM

Udrea: "FOTE 2013 trebuie să fie declarat de interes naţional"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00


Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a afirmat, marţi, la Braşov, că va propune Executivului o hotărîre pentru declararea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013 ca eveniment de interes naţional.


Ministrul Elena Udrea a explicat că acest act legislativ va da posibilitatea tuturor factorilor implicaţi să facă tot ceea ce trebuie pentru ca FOTE să se deruleze în bune condiţii.


"Există o îngrijorare la nivelul Comitetului Olimpic Internaţional cu privire la capacitatea ţării noastre de a asigura infrastructura necesară desfaşurării în bune condiţii a acestei competiţii sportive. Din această cauză avem nevoie de o lege specială, prin care acestui eveniment să i se dea un statut de proiect naţional", a declarat Elena Udrea.


Totodată, Udrea e menţionat că documentul legislativ va oferi o soluţie pentru a se depăşi anumite prevederi legislative care ar putea duce la întîrzierea unor lucrări, oferind ca exemplu extinderea unor pîrtii de schi din Poiana Braşov blocate de anumite prevederi legislative.


Hotărîrea de Guvern include şi o colaborare cu Ministerul Transporturilor care va trebui să se preocupe de realizarea infrastructurii rutiere de pe Valea Prahovei şi din zona în care se vor desfăşura competiţiile din 2013.


Udrea a tinut să îi asigure pe toţi cei care îşi manifestă îngrijorarea cu privire la găzduirea Festivalului Olimpic al Tineretului în România că totul va fi gata la timp cu toate amenajările necesare.


Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) se va desfăşura în 2013 în judeţele Braşov şi Prahova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  30 Martie 2010, 21:40

elena udrea un om care mereu se ingrijeste de romania , mereu o promoveaza, mereu o aduce pe drumul către normatizare cu UE, succes

 •  30 Martie 2010, 16:06
Postat de pe 30 Martie 2010, 15:10

Asta e ceea ce suntem! A ajuns Romanica noastra sa fie condusa de o rapandula, progenitura unui sofer de autobuz si o tziganca adunata de prin santurile Moldovei si avansata la gradul de taxatoare pe autobuz, conceputa pe o bancheta de autobuz la cap de linie.

Pai atunci s-o FOTEm si noi! :)

 •  30 Martie 2010, 15:10

Asta e ceea ce suntem! A ajuns Romanica noastra sa fie condusa de o rapandula, progenitura unui sofer de autobuz si o tziganca adunata de prin santurile Moldovei si avansata la gradul de taxatoare pe autobuz, conceputa pe o bancheta de autobuz la cap de linie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează