SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Francis Ngannou, noul campion la categoria grea în UFC! KO devastator în meciul pentru centură

Lovitura lui Ngannou care l-a pus la podea pe Miocic // foto: Twitter @ ufc
Lovitura lui Ngannou care l-a pus la podea pe Miocic // foto: Twitter @ ufc

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 09:09 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 09:33

Francis Ngannou (34 de ani) este noul campion la categoria grea în UFC. Camerunezul l-a învins pe Stipe Miocic (38) în cadrul galei UFC 260, prin KO. 

UFC are un nou campion la categoria grea. Francis Ngannou și-a luat revanșa în fața americanului Stipe Miocic, care în 2018 îl învinsese fără drept de apel.

Miocic a rezistat mai puțin de două reprize în fața loviturilor violente ale lui Ngannou. La puțin timp după startul celei de-a doua reprize, Miocic a fost doborât de loviturile neîncetate expediate de „The Predator”. Confuz, americanul s-a ridicat, dar nu a durat mult până a fost pus din nou la podea de Ngannou, de această dată de un croșeu devastator. Camerunezul s-a năpustit apoi asupra adversarului, dar arbitrul a intervenit și a pus capăt luptei.

Francis Ngannou, victorie cu Stipe Miocic la UFC 260

Pentru Francis Ngannou ar putea urma o luptă cu Jon Jones, unul dintre cei mai populari luptători de arte marțiale mixte. Americanul a lăsat de înțeles pe rețelele sociale că vrea să lupte cu Ngannou, iar noul campion la categoria grea nu a dat înapoi.

„În opinia mea, Jon Jones este cel mai bun luptător de arte marțiale mixte din toate timpurile. Ar fi o provocare pe care aș accepta-o, un lucru foarte bun în CV-ul meu. Eu sunt campionul, iar el urcă. Sunt gata, oricând, în vară - iulie sau august - oricând el este gata, sunt și eu”, a spus Ngannou după victoria cu Miocic.

5 victorii la rândare Ngannou acum. Bilanțul său în UFC: 16 victorii și 3 înfrângeri

20 de victoriiși 4 înfrângeri are Miocic după ce a cedat în fața lui Ngannou

Mai multe știri din sporturi:

TENIS. Simona Halep s-a retras de la Miami: „Sunt tristă că nu pot continua”

Formula 1 revine » TOP 10 curiozități înaintea startului noului sezon al „Marelui Circ”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează