SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor, prima reacție după înfrângerea cu Dustin Poirier » Cum a plecat acasă irlandezul după KO

Conor McGregor, după înfrângerea cu Dustin Poirier // foto: captură @ Twitter +20   FOTO
Conor McGregor, după înfrângerea cu Dustin Poirier // foto: captură @ Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 09:47 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 10:14

Conor McGregor (32 de ani) a fost învins prin KO de Dustin Poirier (32) în cadrul galei UFC 257, în meciul care a marcat revenirea în ring a irlandezului după un an de pauză.

Mai puțin de două runde a rezistat Conor McGregor în fața lui Dustin Poirier la gala din Abu Dhabi. O serie excelentă de lovituri de brațe a americanului l-a pus la podea pe McGregor, dar irlandezul a spus la finalul luptei că ceea ce l-a deranjat cel mai tare au fost loviturile de picior ale lui Poirier.

VIDEO. Reacția lui Conor McGregor după înfrângerea cu Dustin Poirier

„Loviturile lui de picior au fost bune, piciorul meu a fost «mort» și nu m-am simțit atât de confortabil cât ar trebui. Trebuie să trec peste și să revin. Asta voi face. Sunt dezamăgit, este un rezultat greu de înghițit, acum vreau doar să mă întorc la hotel, să mă relaxez cu copiii mei și să mă regrupez”, a spus irlandezul.

Întrebat dacă va lupta mai des în 2021, Conor a răspuns fără ezitare: „Bineînțeles. Am nevoie de activitate. Nu scapi în acest sport dacă ești inactiv”.

+16 FOTO

VIDEO. Conor McGregor s-a folosit de o cârjă după meci

Într-adevăr, imaginile surprinse după luptă au demonstrat că loviturile de picior ale lui Dustin Poirier au fost foarte bune. Conor McGregor a părăsit arena șchiopătând și folosindu-se de o cârjă.

22-5-0este recordul lui Conor McGregor în UFC după înfrângerea cu Dustin Poirier

Citește mai multe știri despre Conor McGregor:

Mesajul lui Khabib Nurmagomedov a devenit viral » Ce a postat după înfrângerea lui Conor McGregor

Conor McGregor îi pune la punct pe jucătorii de la Australian Open: „Oamenii nu pot merge la job, copii nu au voie la școală, iar voi vă plângeți de carantină?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  24 Ianuarie 2021, 19:19

Filme!Nu trebuie si un al treilea meci?Trebuie!De ce?Bani!

pitea1982
pitea1982  •  24 Ianuarie 2021, 10:52

Sau as zice aproape toti jurnalisti, fosti mari fotbalisti si analisti

pitea1982
pitea1982  •  24 Ianuarie 2021, 10:40

Nu stiu de ce dar miroase a blat. A ramas total descoperit si imobil inainte de KO. Parca il cerea. Astia fac parte din cooperativa lui " pinalti" si Jean, iso dau punctele unii altora. Sunt prea multi bani in joc la multe sporturi si e greu sa ramana totul curat. Pacat... As interzice reclamele cu pariuri pt ca multi sunt prinsi in acest viciu si isi pierd salariile si casele. Imi pare rau ca toti jurnalisti si analisti de valoare, au decazut facand parte din aceste reclame...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează