SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

Un campion olimpic dezvăluie care este cheia succesului său: "Sînt dopat cu iubire pentru ţară"

Om Yun-Chol, foto: Reuters
Om Yun-Chol, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 12:13

Sportivii din Coreea de Nord, care au stabilit mai multe recorduri mondiale la Jocurile Asiatice de la Incheon, au afirmat că forţa lor vine din "iubirea" pentru liderul regimului comunist, Kim Jong-Un.

"Atunci cînd te înarmezi cu spiritul şi ideologia din învăţămintele tovarăşului nostru Kim Jong-Un, poţi sparge o piatră cu un ou sau poţi bate un record mondial. Acesta este secretul meu", a declarat Om Yun-Chol, campion olimpic la categoria 56 kg, după ce a ridicat 170 kg.

Cu o înălţime de 1.52 metri şi cu o greutate de 56 de kilograme, Om are în palmares şi titlul de campion olimpic, după ce a cîştigat aurul la Londra în urmă cu doi ani şi campion mondial în urma succesului său din Polonia de anul trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dilibau
dilibau  •  24 Septembrie 2014, 12:34

Doamne in ce bezna traiesc si amaratii aia... "spiritul si ideologia"...

claudiu120284
claudiu120284  •  24 Septembrie 2014, 12:17

sa revina Ceausescu... poate asa vom avea din nou mai multi sportivi medaliati si campioni mondiali cu recorduri noi! :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează