SPORTURI  »  ALTELE  »  FLAGRANT

Un judoka a fost prins în flagrant de poliţie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2009 00:00

În jurul orei 13:30 Poliţia Municipiului Bucureşti a realizat un flagrant pentru a-l prinde pe luptătorul judoka, Nicuşor Chivu, în vîrstă de 22 de ani, care a cerut bani rectorului ANFES.

Chivu a fost zilele trecute la rectorul Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Viorel Cojocaru, spunîndu-i că deţine documente compromţătoare în privire cu activitatea acestuia.

Fostul judoka avea asupra sa un paşaport sportiv în care era menţionat că este legitimat la clubul Dinamo. Christian Ciocan purtătorul de cuvînt al Poliţiei Bucureşti a declarat că în urma cercetărilor acesta nu este sportivul clubului Dinamo. Acuzat de şantaj, acesta i-a solicitat recotorului suma de 9.000 de lei pentru a "face uitate" dovezile pe care le deţinea.

Cojocaru a anunţat ognarele de poliţie, iar în această dimineaţă s-a realizat flagranul, Nicuşor Chivu, fiind arestat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  01 Aprilie 2009, 16:10

raule tata... te iei de ei ca nu stiu sa scrie corect...dar tu ce faci mah?:)))) citez..''cand trebe sa scrie''...mai bine taci deoarece habar nu ai...nu te mai da tu mare lingvist ...pardon..stii ce inseamna sa fii lingvist? nu are legatura cu limba...ca organ al corpului...te asigur eu:)))

 •  01 Aprilie 2009, 15:25

Raule, tata, la asa scriitor-i, asa cititor-i.

 •  01 Aprilie 2009, 14:46

Cristian Chiocan sau Christian Ciocan ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează