ALTELE  ·  KICKBOXING

Un luptător român vrea să dea lovitura: participă la un super-turneu în Serbia!

Luni, 02 Aprilie 2018, 20:21

Senzația anului trecut în kickboxul românesc, Daniel Corbeanu, are parte de o nouă provocare, iar peste numai 10 zile va participa la un turneu piramidal unde participă alți trei dintre cel mai bine cotați luptători din Europa la categoria mijlocie.

În vârstă de 29 de ani, timișoreanul vine după un parcurs fenomenal în China, acolo unde a obținut 4 victorii din tot atâtea posibile în Faith Fight, reușind să îi învingă de fiecare dată pe favoriții locali.

Acum, Corbeanu, poreclit Hiena pentru stilul său feroce, a decis să accepte o provocare majoră. Pe 12 aprilie, la Belgrad, va participa la un turneu la categoria mijlocie. „Sunt încrezător și merg acolo să câștig, indiferent cine este în fața mea. Un succes în acest turneu îmi va deschide multe porți”, a spus luptătorul român.

În primul meci, elevul lui Miki Viel îl va înfrunta pe Nikola Cimeșa, numărul 1 al Serbiei și care anul trecut a ajuns până în Top 8 în Kunlun. În cealaltă semifinală, luptătorul din circuitul Glory, Teo Mikelic, se va duela pentru un loc în finală cu rusul Sayfullah Hambahadov, multiplu campion mondial la amatori.

„Îl cunosc pe Cimeșa, ne-am antrenat împreună de mai multe ori, cel mai bun va câștiga”, a declarat Corbeanu, care are nu mai puțin de 23 de KO-uri în palmares.

 

 

 Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1