SPORTURI  »  ALTELE  »  ȘAH

Un site de adulți îi oferă 1 milion $ unui mare maestru, ca să joace dezbrăcat, după ce e acuzat că a trișat împotriva lui Magnus Carlsen

Americanul Hans Niemann, de doar 19 ani, foto: The Telegraph
Americanul Hans Niemann, de doar 19 ani, foto: The Telegraph

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 10:14 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 10:30

Norvegianul Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial și considerat de mulți drept cel mai mare jucător din istoria șahului, a pierdut cu americanul Hans Niemann, de doar 19 ani, iar mulți au speculat despre acesta din urmă că ar fi trișat folosind un vibrator anal.

  • Magnus Carlsen s-a retras la începutul lui septembrie din Cupa Sinquefield, competiție cu premii în valoare de 500.000 de dolari, după o înfrângere șoc împotriva lui Niemann. Norvegianul în vârstă de 31 de ani a pierdut deși a jucat cu piesele albe, considerate un avantaj important între doi mari maeștri.
  • A doua zi după înfrângerea disputată față în față, Magnus a postat un tweet criptic care includea un clip video cu Jose Mourinho, care spunea: „Dacă vorbesc, am probleme mari”.
  • Hikaru Nakamura, un alt mare maestru, a susținut că Magnus Carlsen s-a retras pentru că a avut impresia că Niemann „foarte probabil trișa”. Pentru a demonstra contrariul, Niemann a spus că este dispus să joace gol-pulșcă;
Bogdan Stelea povestește bătaia cu Ionel Ganea de la „națională”: „Mi-a dat bine. Era și este un «animal»”
CONFLICT
Bogdan Stelea povestește bătaia cu Ionel Ganea de la „națională”: „Mi-a dat bine. Era și este un «animal»”

Un site de adulți e dispus să-l plătească pe Hans Niemann să joace gol goluț contra lui Magnus Carlsen

„Felicitări pentru victoria ta împotriva numărului 1 mondial Magnus Carlsen. Este păcat că ești ridiculizat de comunitatea de șah cu acuzații că ai fi trișat. Afirmațiile conform cărora ai folosit mărgele anale cu vibrații fără fir pentru a câștiga sunt ridicole”, au scris cei de la site-ul de adulți. 

„Știm că te-ai oferit chiar să te dezbraci complet pentru a le demonstra oamenilor că nu ai înșelat. Ei bine... fiindcă Stripchat este o platformă de webcam de divertisment pentru adulți care primește în medie 400 de milioane de vizualizări în fiecare lună, am vrut să-ți oferim șansa să faci exact asta. Demonstrează celor care te urăsc că au greșit, odată pentru totdeauna. Dezbracă-te și joacă un joc de șah în direct pe Stripchat în schimbul a până la 1 milion de dolari", a adăugat site-ul respectiv. 

Hans Niemann a recunoscut că a trișat când a jucat online

După victoria împotriva lui Carlsen, Niemann a zis că victoria a venit printr-un joc „miraculos și ridicol”, în care a ghicit care va fi deschiderea neobișnuită a adversarului său și că s-a pregătit pentru asta.

„Trebuie să fie jenant pentru campionul mondial să piardă în fața mea”, a spus el. „Mă simt prost pentru el”. A doua zi, Niemann a recunoscut în fața presei că a înșelat în trecut în evenimente online, cu ajutorul computerului, când avea 12 și 16 ani – dar a insistat că acum este „curat”. Pentru a-și dovedi nevinovăția, Niemann a anunțat că e dispus să joace complet dezbrăcat împotriva campionului mondial!

Acuzațiile de fraudă au apărut după ce punctajul lui Niemann pe chess.com s-a bucurat de „o creștere cu adevărat semnificativă, aproape fără precedent” de la începutul lui 2021, a declarat Caleb Wetherell, care conduce un site web de analiză a șahului, citat de NPR.

Interesant este că siteul chess.com, cea mai mare comunitate de jucători de șah din lume, a anunțat la câteva zile după victoria contra lui Magnus că Niemann a fost banat, tocmai fiindcă ar fi trișat de mai multe ori decât admite public!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ntmarcel4
ntmarcel4  •  26 Septembrie 2022, 10:53

a trisat folosind un vibrator *** ?! la un mare maestru chiar si cu..l (citez din acad. Graur : ' fund au doar oalele.. "), e mai tare decit capul ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează