SPORTURI  »  ALTELE  »  DECES

Un sportiv a fost găsit mort în pădure, la doi ani de la dispariție: „Suntem distruși!”

David Koenig, un luptător de MMA dispărut în urmă cu aproape doi ani, a fost găsit mort de polițiști într-o pădure din Missouri, SUA.
David Koenig, un luptător de MMA dispărut în urmă cu aproape doi ani, a fost găsit mort de polițiști într-o pădure din Missouri, SUA.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022 17:37 / Actualizat duminica, 02 ianuarie 2022 19:37

David Koenig, un luptător de MMA dispărut în urmă cu aproape doi ani, a fost găsit mort într-o pădure din Missouri, SUA.

„N-am găsit urme de violență”, au comunicat agenții Poliției Branson. Cauza morții este necunoscută.

Handbalist de la PSG, înjunghiat chiar în noaptea de Revelion la Paris!
ATENTAT
Handbalist de la PSG, înjunghiat chiar în noaptea de Revelion la Paris!

David Koenig, găsit mort la doi ani de la dispariție

Koenig a dispărut în februarie 2020 în preajma unui hotel din Branson, același oraș în care a fost găsit decedat.

Mama lui Koenig a informat că în noaptea dispariției fostul sportiv a trimis mai multe mesaje prietenilor în care cerea ajutorul crezând că e în pericol.

„Suntem distruși! Că lipsea deja de 22 de luni nu ne face să ne simțim mai puțin rău. E o durere de nedescris”, a spus mama fostului sportiv pentru CNN.

Un bărbat care căuta coarne de cerb în pădure a găsit trupul neînsuflețit al sportivului. Polițiștii au reușit să recupereze bunurile personale ale tânărului dispărut la 25 de ani, a cărui moarte nu a fost momentan descifrată în totalitate.

David lucra pentru a deveni un luptător profesionist. A pierdut prima luptă în cușcă după o accidentare, apoi le-a câștigat pe următoarele 5.

Citește și:

Anul retragerilor » De la Ana Maria Popescu sau Horia Tecău și până la Manny Pacquaio sau Valentino Rossi, nume mari au spus stop carierei

Câte kg a slăbit Leonard Doroftei: „Am făcut un singur lucru” » A băgat frica în canadieni: „Am fost martor la o «nenorocire»”

Playtech: ȘOC! Germania dă Ucrainei LOVITURA de grație! Decizia uluitoare luată ACUM!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează