ALTELE  ·  NFL

Un sportiv american e acuzat că a ordonat ca fosta iubită să fie bătută: "Am tăcut când foloseai droguri și steroizi, dar lumea trebuie să știe asta"

Miercuri, 11 Iulie 2018, 15:47

Americanul LeSean McCoy, jucător în NFL la Buffalo Bills, este în centrul unui scandal.

Cretoarea de modă Delicia Cordo, fosta lui logodnică a lui McCoy, a fost lovită în față cu o armă, în timpul unui jaf desfășurat în casa în care stă. Apropiații femeii acuză faptul că jaful și atacul au fost puse la cale de LeSean McCoy.
Pe internet a apărut o fotografie cu Delicia Cordo, rănită foarte tare, și un mesaj dur la adresa sportivului.

Tanya Mitchell Graham, avocata Deliciei Cordon, a declarat, potrivit presei din SUA, că nu există semne că intrarea a fost forțată și că McCoy a mai fost implicat în astfel de situații, în care a fost acuzat că a pus alți oameni să-i rezolve problemele.

"LeSean McCoy este diavolul! Ești un animal. Nu am zis nimic despre cum ți-ai bătut câinele și ai făcut să aibă probleme cu ficatul. Hai să nu vorbim despre fiecare moment în care cea mai bună prietenă a mea te-a oprit când îți băteai copilul din nimicuri, precum faptul că urina în pat. Am tăcut când foloseai droguri și sterozi ilegali! Nu pot să cred că i-ai făcut asta celei mai bune prietene ale mele. Lumea trebuie să știe ce fel de animal ești! ", a se arată în mesajul de pe Instagram

"Acuzațiile care mi se aduc sunt false. De multe luni nu am mai avut contact cu persoanele implicate"LeSean McCoyUn milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (8)

romulus65  •  11 Iulie 2018, 23:12

Nu stiu cine este acest jucator de fotbal american, nu stiu ce a facut in trecut dar acuzatiile care i se aduc trebuie sa fie dovedite. Pana la proba contrarie el este nevinovat.

titiduru22  •  11 Iulie 2018, 20:18
Postat de sala_dalles pe 11 Iulie 2018, 17:46

Nu o sa inteleg niciodata barbatii care isi calca in picioare femeile ! Femeia e considerata jumatatea noastra ca asa a vrut CEL DE SUS ! Sper, daca se dovedeste sa putrezeasca in puscarie tot restul vietii .

Stiam ca esti un pupator de moaste .

sala_dalles  •  11 Iulie 2018, 19:31
Postat de gtn5 pe 11 Iulie 2018, 19:15

eu nu am inteles niciodata barbatii care nu isi bat femeile,ce o fi in capul lor nimeni nu stie.

Ironiile in cazurile astea . Sarcasmul nu de monstreaza decit ce va spun eu de 17 ani aici . Gene inferioare .

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1