SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

Un sportiv american e acuzat că a ordonat ca fosta iubită să fie bătută: "Am tăcut când foloseai droguri și steroizi, dar lumea trebuie să știe asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 15:47

Americanul LeSean McCoy, jucător în NFL la Buffalo Bills, este în centrul unui scandal.

Cretoarea de modă Delicia Cordo, fosta lui logodnică a lui McCoy, a fost lovită în față cu o armă, în timpul unui jaf desfășurat în casa în care stă. Apropiații femeii acuză faptul că jaful și atacul au fost puse la cale de LeSean McCoy.
Pe internet a apărut o fotografie cu Delicia Cordo, rănită foarte tare, și un mesaj dur la adresa sportivului.

Tanya Mitchell Graham, avocata Deliciei Cordon, a declarat, potrivit presei din SUA, că nu există semne că intrarea a fost forțată și că McCoy a mai fost implicat în astfel de situații, în care a fost acuzat că a pus alți oameni să-i rezolve problemele.

"LeSean McCoy este diavolul! Ești un animal. Nu am zis nimic despre cum ți-ai bătut câinele și ai făcut să aibă probleme cu ficatul. Hai să nu vorbim despre fiecare moment în care cea mai bună prietenă a mea te-a oprit când îți băteai copilul din nimicuri, precum faptul că urina în pat. Am tăcut când foloseai droguri și sterozi ilegali! Nu pot să cred că i-ai făcut asta celei mai bune prietene ale mele. Lumea trebuie să știe ce fel de animal ești! ", a se arată în mesajul de pe Instagram

"Acuzațiile care mi se aduc sunt false. De multe luni nu am mai avut contact cu persoanele implicate"LeSean McCoy

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
romulus65
romulus65  •  11 Iulie 2018, 23:12

Nu stiu cine este acest jucator de fotbal american, nu stiu ce a facut in trecut dar acuzatiile care i se aduc trebuie sa fie dovedite. Pana la proba contrarie el este nevinovat.

titiduru22
titiduru22  •  11 Iulie 2018, 20:18
Postat de sala_dalles pe 11 Iulie 2018, 17:46

Nu o sa inteleg niciodata barbatii care isi calca in picioare femeile ! Femeia e considerata jumatatea noastra ca asa a vrut CEL DE SUS ! Sper, daca se dovedeste sa putrezeasca in puscarie tot restul vietii .

Stiam ca esti un pupator de moaste .

sala_dalles
sala_dalles  •  11 Iulie 2018, 19:31
Postat de gtn5 pe 11 Iulie 2018, 19:15

eu nu am inteles niciodata barbatii care nu isi bat femeile,ce o fi in capul lor nimeni nu stie.

Ironiile in cazurile astea . Sarcasmul nu de monstreaza decit ce va spun eu de 17 ani aici . Gene inferioare .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează