SPORTURI  »  ALTELE  »  PROIECT

Un teren de 4.857 de mp din centrul Bucureștiului se poate transforma într-o bază sportivă pentru parlamentari! Cum motivează inițiativa și cine a semnat-o

Un teren de 4.857 de mp din centrul Bucureștiului se poate transforma într-o bază sportivă pentru parlamentari
Un teren de 4.857 de mp din centrul Bucureștiului se poate transforma într-o bază sportivă pentru parlamentari

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 18:21 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 19:39

Un teren de 4.857 de mp din centrul Bucureștiului ar urma să fie transformat într-o bază sportivă de care să beneficieze parlamentarii României. 

O propunere legislativă semnată de parlamentari din mai multe partide cere ca terenul de aproape 5.000 de metri pătrați, aflat în curtea Palatului Parlamentului, să fie oferit pentru utilizare, fără niciun ban în schimb, Clubului Parlamentarilor Români Ion Rațiu, informează Libertatea. Proiectul conține patru terenuri de tenis, un imobil format din parter și terasă și un magazin pentru răcoritoare

În motivare, parlamentarii au amintit: „Exemplificăm în acest sens participarea echipelor de tenis ale parlamentarilor la 15 turnee interparlamentare, ca şi câştigarea unuia dintre ele”.

Cine sunt inițiatorii proiectului:

  • De la PSD: Oana Florea, Iulian Iancu, Niţă Ilie şi Liviu Pop
  • De la PNL: Laurenţiu Leoreanu, Ovidiu Raetchi, Florin Roman şi Gigel Ştirbu
  • De la UDMR: Maghzar Balint,
  • De la PMP: Constantin Codreanu şi Petru Movilă
  • De la Pro Europa: Ion Mocioalcă şi Octavian Petric
  • De la Minorități: Gabriel Grosaru şi Gabriel Dragoş Zisopol.
     

Ce preocupări mai au parlamentarii? Ei bine, își fac cadouri, pentru acum și pentru la «pensie». Au depus o inițiativă legislativă prin care Clubul Parlamentarilor Români Ion Rațiu va primi 4.857 mp, în inima Bucureștiului, pentru a-l folosi gratuit. Ce credeți că se face pe acest teren? Foștii și actualii parlamentari vor juca tenis și se vor delecta cu răcoritoare. Motivația, că astfel de cluburi finanțate din banii cetățenilor există și în alte țări, este aberantă.
 - Cristina Pruna, deputat USR, persoana care a semnalat propunerea

Citește și alte știri despre proiecte din București: 

Ce fel de gazon va fi montat în Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf » Costă o avere

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (4)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  03 Iulie 2020, 20:56

De ce ai distruge spațiul verde când poți planta brazi sau ceva frumos. Asta le trebuie lor? Serios!! Pătați istoria zonei! O sa ajungă o mare țigănie parlamentul asta! Atenție mare poporul o sa își scoată sabia ascunsa în 89 curand!!

mafa
mafa  •  03 Iulie 2020, 20:45

Ce rusine de politici...mi-e sila .

jackryan
jackryan  •  03 Iulie 2020, 20:20
Postat de Constantin Mosnegutu pe 03 Iulie 2020, 20:18

Credeam ca e pentru publicul larg pentru alegatorii care i-ai trimis pe acesti nesimtiti in parlament si le-au dat posibilitatea sa-si bata joc de omul de rand sa-si dea legi pentru folosul propriu si sa-si dea drepturi si avantaje care intr-o tara civilizata nici macar nu se pun in discutie. La noi, ca in tarile bananiere!!!

Bravo iosife !!bine le-ai zis-o !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează