SPORTURI  »  ALTELE  »  GRAND SLAM JUDO

UPDATE Corina Căprioriu și Monica Ungureanu, medalii de aur la Grand Slam-ul de judo de la Baku » Chițu, doar argint

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 15:47

Judoka Monica Ungureanu a cîştigat azi medalia de aur la categoria 48 de kilograme, la Grand Slam de la Baku, competiţie dotată cu premii totale de 154.000 de dolari.

16:40

UPDATE / Corina Căprioriu a cîștigat și ea medalia de aur la categoria 57 kg., după ce a învins-o pe Nekoda Smythe-Davis, din Marea Britanie. Și Andreea Chițu a luat o medalie, însă cea de argint, după ce a pierdut la categoria de 52 kg. în fața Erikăi Miranda, din Brazilia.

Știrea inițială

După eliminarea unor adversare din Rusia, Franţa şi Brazilia în turul doi, sferturi şi semifinale, în finala categoriei 48 de kilograme, 

Pentru medalia de aur, Monica Ungureanu va fi recompensată cu 5.000 de dolari şi 500 de puncte în clasamentul forului internaţional.

În finalele de astăzi, la feminin, mai sînt angrenate Andreea Chiţu, la categoria 57 de kilograme, şi Corina Căprioriu, la categoria 57 de kilograme, anunţă Mediafax. La Grand Slam de la Baku participă 356 judoka, fete şi băieţi, din 48 de ţări.

Următoarele patru etape Grand Slam din IJF World Tour vor avea loc la Tyumen (Rusia), Paris (Franţa), Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) şi Tokyo (Japonia).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  08 Mai 2015, 16:55

Felicitari...Monica Ungureanu. Bravo! ..Bafta și celorlalte două fete Andreea Chiţu și Corina Căprioriu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close