Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 11:56 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 12:35

Valentin Illes, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat marți, 3 octombrie, într-un accident rutier produs în Ungaria, la vârsta de 49 de ani. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 05.30, la kilometrul 91 al autostrăzii M5, pe direcția către Budapesta și a fost produs de către un traficant de persoane care transporta ilegal imigranți, scriu maghiarii de la Kekvillogo, citați de Libertatea. 

Un vehicul care transporta persoane a intrat în coliziune cu parapetul de pe mijlocul autostrăzii, l-a rupt și s-a ciocnit de un camion care venea din direcția opusă. 

Valentin Illes, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat într-un accident rutier produs în Ungaria
Foto: Ferenc Donka/ Facebook

În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul care desparte cele două sensuri de mers și a lovit în plin mașina condusă de Valentin Illes, care a murit pe loc. Șoferul camionului, care transporta plăci de aluminiu, a fost rănit, a precizat Krisztina Szabó-Dabis, ofițerul de presă al Poliției Județene Bács-Kiskun. 

Aceasta a mai spus că traficantul de persoane care a provocat accidentul a fugit de la fața locului, fiind prins ulterior de polițiști. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”