SPORTURI  »  ALTELE  »  RAPID

Răsturnare de situație: Valentina Caciureac, repusă în funcție la CS Rapid! Cine a luat decizia

Valentina Caciureac a fost repusă astăzi în funcție / Sursă foto: VISINIU.ro
Valentina Caciureac a fost repusă astăzi în funcție / Sursă foto: VISINIU.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 19:33 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 20:24

Înlocuită din funcția de președinte al CS Rapid la ordinul lui Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor, Valentina Caciureac a fost repusă astăzi în funcție.

Decizia a fost luată de Dan Vîlceanu, cel care ocupă funcția de ministru interimar al Transporturilor și Infrastructurii. Astfel, Valentina Caciureac ocupă din nou funcția de președinte de la CS Rapid, cea care fusese preluată de Mircea Zamfir.

Răsturnare de situație: Valentina Caciureac, repusă în funcție la CS Rapid! Cine a luat decizia

Fostă atletă, Valentina Ionescu-Caciureac are în palmares o medalie de aur la săritura în lungime la Campionatele Europene de la Atena din 1982, unde reușea să sară 6,79 metri. Ea și-a trecut în palmares și argintul la săritura în lungime de la Jocurile Olimpice din 1984, desfășurate în Los Angeles. 

Valentina Ionescu-Caciureac a devenit vicepreședinte la Rapid în 2000, iar ulterior a fost promovată în funcția de director și membru de drept al Consiliului de conducere. Costin Mircea Zamfir, în schimb, nu are vreo legătură cu sportul, acesta fiind un om politic.

Suporterii Rapidului au izbucnit

Vestea că Valentina Ionescu-Caciureac (61 de ani) a fost înlocuită din postul de președinte al clubului CS Rapid nu le-a picat bine fanilor giuleșteni, care au anunțat proteste masive dacă decizia nu se va schimba.

Peluza Nord Rapid, facțiunea dură a galeriei giuleștenilor, a oferit o reacție dură la adresa ministrului Drulă, acordându-i tot sprijinul Valentinei Caciureac, fostă sportivă în cadrul clubului.

„Alături de Vali Ionescu Caciureac! Cătălin Drulă (îl găsiți în DEX la definiția nimicului) a încercat să umilească și să indepărteze o legendă incomparabilă a clubului Rapid București: Vali Ionescu Caciureac. Costin Zamfir (nimeni de nicăieri) a fost desemnat noul președinte al clubului de cel menționat mai sus. Vali Caciureac este sinonimul performanței și seriozității în sportul românesc și merită respectată. 

Și-a dedicat viața culorilor alb-vișinii atât ca sportivă, obținând numeroase premii naționale și internaționale, dar și ca președinte, gestionând corespunzător cele mai dificile momente din istoria sportului giuleștean. Menționăm că în sezonul actual CS Rapid București se aliniază în primele ligi naționale la toate sporturile de echipă unde secțiile sunt active”, au comunicat suporterii zilele trecute. 

VIDEO Poveste incredibilă din Giulești: cum a băgat Florin Gâtejan un cal în vestiarul Rapidului

Citește și alte știri din sport:

Gheorghe Tadici, prima reacție după ce a fost suspendat până în 2022 » Acuză o conspirație: „N-a fost vocea mea!”

Emma Răducanu, salt impresionant în clasamentul WTA + câți bani și-a asigurat după parcursul de la US Open

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Septembrie 2021, 10:36
Postat de arhiducele pe 10 Septembrie 2021, 07:39

Nici ăsta nu e mai breaz ca Drulă. Cum poți să scrii pe un document oficial numele *** sau de alint? Valy încă. Acea persoană legal nici nu există. Deci cel care a scris documentul ar trebui dat afară. ***

Da bă , ca să vezi!!! Și când te-ai trezit era ziuă!!!

arhiducele
arhiducele  •  10 Septembrie 2021, 07:39

Nici ăsta nu e mai breaz ca Drulă. Cum poți să scrii pe un document oficial numele *** sau de alint? Valy încă. Acea persoană legal nici nu există. Deci cel care a scris documentul ar trebui dat afară. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Septembrie 2021, 22:36

Păi era și normal să se întâmple asta!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează