SPORTURI  »  ALTELE  »  MOTOGP

Valentino Rossi are o veste senzațională pentru fani: "Sper să mai concurez încă 10 ani!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 11:22

Valentino Rossi, 38 de ani, e o adevărată legendă în MotoGP, iar fanii speră ca până se va retrage de la clasa regină să își adjudece al 10-lea titlu mondial.

Italianul de la Yamaha va lua o decizie în 2018 în privința continuității sale la cel mai înalt nivel.

Fie că va mai continua sau nu în MotoGP, "Il Dottore" are o veste bună pentru admiratorii săi: "Sunt fericit și mă bucură foarte mult că oamenii încă vor să mă vadă concurând. Le mulțumesc și voi ține cont de sfaturile lor. Tata și mama îmi spun că ar trebui să merg înainte încă 10 ani. E greu să mai pot face asta atâta timp. Oricum, sper să fiu competitiv încă 10 ani, nu în MotoGP, dar în altă parte"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează