SPORTURI  »  ALTELE  »  FLASH

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Au cîştigat gazdele
Handbal. HCM Roman a cîştigat trofeul "Vodă Muşat" după ce a învins ieri în finală cu 31-29 pe Oţelul Galaţi. Echipa pregătită de Cornel Bădulescu a ocupat primul loc în grupa A după ce a învins în grupe cu 35-28 pe HCF Piatra Neamţ şi cu 28-22 pe SCM Craiova. Oţelul Galaţi a fost prima în grupa B după victoriile cu Ştiinţa Bacău, 27-20, şi HCM Buzău, 32-24. Pe locul 3 s-a clasat SCM Craiova, victorie la HCM Buzău, 28-14, iar pe 5 a terminat Ştiinţa Bacău, 32-24 cu HCF Piatra Neamţ.

Oltchim ţinteşte trofeul
Handbal. Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, debutează azi la "Ladies Cup", la Schmelz, în Germania. "Galacticele" fac parte din grupa B alături de Thuringer HC şi Blomberg Lippe, ambele din prima ligă germană. În grupa B se vor întîlni ETO Gyor, HB Metz şi Bayer Leverkusen. Oltchim va juca azi, de la ora 16:00, cu Blomberg Lippe şi de la ora 19:35 cu Thuringer. Partidele se desfăşoară pe durata a două reprize de 25 de minute.

Începe memorialul "Tiberiu Rus"
Handbal. Jolidon Cluj organizează în acest an memorialul "Tiberiu Rus", la Zalău, Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj fiind în reparaţii. La turneul din acest an vor participa Jolidon, HC Zalău şi două echipe din Ungaria: Bekescsaba şi Feherep Alcoa. Azi au loc meciurile: Zalău-Bekescsaba (ora 9:30), Cluj-Alcoa (11:15), Zalău-Alcoa (16:30) şi Jolidon-Bekescsaba (18:15).

Victoria, singura şansă
Baschet. "Naţionala" masculină de baschet a României va juca azi al patrulea meci din preliminariile Campionatului European din 2011, Divizia B. "Tricolorii", pregătiţi de americanul Carl John Neumann, vor întîlni în deplasare, de la ora 16:00, reprezentativa similară a Belarusului. Pînă acum, România a reuşit două victorii, 70-54 cu Suedia, acasă, şi 93-74 cu Albania, în deplasare, dar şi o înfrîngere, 86-101 cu Azerbaidjan, pe teren propriu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează