SPORTURI  »  ALTELE  »  FLASH

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2011 00:00

Rugby. A murit Theodor Rădulescu
Fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Theodor Rădulescu, a murit ieri, la vîrsta de 78 de ani. Rădulescu a fost tehnicianul care a obţinut două victorii împotriva Franţei (la Bucureşti şi la Auch), două victorii împotriva Ţării Galilor şi una împotriva Scoţiei. Acesta a pregătit echipa naţională în 1970-1973, 1979-1981, 1985-1987, 1989-1991 şi 1992-1995.


Tenis.
Cap de serie la AO!
Alexandra Dulgheru a fost desemnată favorită numărul 27 în competiţia feminină de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului. Caroline Wozniacki este cotată cu cele mai mari şanse pentru a cîştiga acest concurs, în timp ce la masculin, cap de serie numărul unu este ibericul Rafael Nadal.

Volei. Fără victorie
Remat Zalău, campioana României la masculin, a încheiat parcursul în grupa D a Ligii Campionilor, pe ultimul loc, după a şasea înfrîngere, în deplasare, cu polonezii de la PGE Skra Belchatow, scor 3-0 (19, 14, 22). Ardelenii nu au obţinut nici o victorie în Ligă şi au cîştigat un singur set, cu VfB Friedrichshafen.

Handbal. Merg pe banii lor
Căpitanul echipei naţionale a Australiei, Joshua Parmenter, a declarat în presa din Antipozi că jucătorii şi-au plătit biletele de avion spre Suedia, pentru a participa la Campionatul Mondial. Acesta a precizat că s-a ajuns la această decizie din cauza problemelor financiare ale reprezentativei masculine. Australia se află în grupa C, alături de România, Serbia, Danemarca, Croaţia şi Algeria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează