SPORTURI  »  ALTELE  »  WRESTLING

Vickie Guerrero, o noua lovitura "din dragoste"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2008 00:00

Vickie Guerrero, managerul general al Smack Down, a încasat vineri seara o noua lovitura "din dragoste" pentru campionul mondial, Edge. La putine momente dupa ce Edge a cerut-o în casatorie pe Vickie Guerrero, campionul mondial s-a implicat într-o altercatie cu Rey Mysterio, challengerul de la No Way Out. Edge a fost trimis la podea cu un 619 însa Rey a efectuat apoi un Seated Santon prin care a lasat-o inconstienta pe Vickie Guerrero.

A fost o noua lovitura încasata de managerul Smack Down din dragoste pentru Edge, dupa celebrul 619 încasat de la Mysterio la Royal Rumble sau dupa un Tombstone Pile Driver încasat de la Undertaker.

La ultima editie Friday Night Smack Down dinainte de No Way Out, cei sase sportivi care vor lupta într-un Elimination Chamber Match s-au înfruntat în trei meciuri distincte.

Batista l-a învins pe MVP cu un Batista Bomb, Undertaker l-a învins pe Big Daddy V cu un DDT, iar Finlay a obtinut o victorie clasica împotriva lui Khali, profitând de interventia lui Hornswoggle si neatentia arbitrului de ring.

Shannon Moore, Jimmy Wang Yang, Jesse si Festus i-au învins într-un meci de opt pe Curt Hawkins, Zach Ryder, Deuce si Domino, Kane si CM Punk i-au învins pe Shelton Benjamin si Chavo Guerrero dupa ce CM Punk a executat un GTS pe campionul ECW, iar Victoria a învins-o pe Michelle McCool profitând de interventia lui Chuck Palumbo.
Sursa: AmosNews

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
 •  17 Februarie 2008, 23:00

ba aAAAAAA, dak nu iti place nu te uita da taci dracu din gura si nu te mai uita la filme daca stii k sunt trucate. nimeni nu zice k wrestlingul nu-i trucat 100% da e la fel ca si cand te-ai uita intr-un film si oamenilor le place. da tu mars inapoi si uite-te la cartoonul tau

 •  16 Februarie 2008, 16:25

dap..si eu ma mai uit la astia..in afara de cei 2 comentatori care sunt ABSOLUT penibili pentru performantele atletice, regie si "ardoarea publicului" sunt de admirat..spectacol comercial destul de atractiv..fara legatura cu sportul dar nu cred ca l numeste nimeni sport..e un spectacol

 •  16 Februarie 2008, 16:04

Gusturile nu se discuta. Cui nu-i place nu se uita, corect? Si da,nu e un sport, meciurile sunt trucate, dar e spectaculos datorita schemelor care se fac acolo si pe alocuri chiar amuzant. E deconectant sa vezi o jumatate de ora de spectacol (e ca si cum ai merge la circ). Ce am vrut sa evidentiez este faptul ca aceia dintre voi care injura un om caruia ii place o chestie, chiar si "prosteasca" dupa cum gandesc unii dintre voi, arata un lucru foarte simplu: sunt atat de ingusti la minte si de prost crescuti, incat nu pot accepta ceva ce lor nu le face placere si reactioneaza ca niste "baieti de cartier". Daca atat va duce capu', atata putetzi spune. :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează