ALTELE  ·  GALA

Victorii pe linie pentru români în gala Dynamite Fighting Show! Moroșanu, show cu Freddy Kemayo

Vineri, 06 Iulie 2018

Cătălin Moroșanu l-a învins joi seară, la Sala Polivalentă, în fața a peste 4.000 de spectatori, pe francezul Freddy Kemayo, în duelul cap de afiș al galei Dynamite Fighting Show.

A fost a treia confruntare dintre cei doi, până acum aceștia împărțindu-și victoriile. "A fost un meci incredibil de greu, presiunea a fost imensă pentru că, pe lângă pregătirea pentru duel, a trebuit să mă ocup și de organizare, și de promovare. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținerea pe care au arătat-o", a declarat Cătălin Moroșanu imediat după gala în care a debutat și din postura de promotor.

În co-main event, Benjamin Adegbuyi l-a învins pe georgianul Aleksander Lepsveridze prin knock-out în prima repriză după un upercut la ficat. De asemenea, cel mai bine cotat luptător de MMA din țară, Ion Pascu, și-a făcut revenirea pe reguli K-1, câștigând prin decizie unanimă în fața lui Mad Max Zaplîtni.

Meciul serii a fost cel dintre Bogdan Năstase și Janu da Cruz, ieșeanul făcându-l KO pe luptătorul african în repriza a doua. Tot prin KO s-a impus și Sebastian Cozmâncă, ajuns la al 6-lea succes consecutiv, în fața germanului Gordon Haupt.

Amansio Paraschiv, Claudiu Bădoi, Cristian Ristea, Alexandru Radnev au înregistrat și ei noi victorii pentru palmaresul lor. Evenimentul a programat, în premieră, și un meci pe reguli de karate kyokushin, câștigat de Cătălin Mocanu în fața ucraineanului Edar Ismailov.

Aproximativ 4.300 de spectatori au fost prezenți la Sala Polivalentă din Capitală la acest prim eveniment Dynamite Fighting Show, de unde nu au lipsit Ilie Năstase, Ionuț Iftimoaie, Victor Pițurcă, Viorel Păunescu, Ludovic Orban sau Cristian Ciocan. De asemenea, evenimentul a fost lider de audiență, Pro TV, postul care a transmis gala înregistrând 7.3 puncte de rating și un share de 30%, unul din trei televizoare deschise între 23:00 și miezul nopții fiind comutat pe acest canal.Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1