SPORTURI  »  ALTELE  »  DECLARAȚII

VIDEO Alina Dumitru recunoaște: „Am fost pe punctul de a pleca din țară, voiam să fac performanță cu alții”

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 16:00

Fosta judoka Alina Dumitru (37 de ani) a fost la rândul său prezentă azi la Senat, unde nume mari din sportul românesc au încercat să pună presiune pe Stat pentru a suplimenta bugetul sportivilor pentru JO de la Tokyo. 

„Clar n-o să mai facem performanță dacă nu există condiții, altfel sportivii noștri vor pleca și vor reprezenta altă țară. Statul ar trebui să le ofere sportivilor tot ce e nevoie pentru a face performanță. 

Haideți să facem ceva pentru ca sportivii să nu mai aibă motiv să se plângă. Statul ar trebui să pună accent pe sport și pe infrastructură”, a declarat Alina Dumitru în fața jurnaliștilor. 

Alina Dumitru a fost la un pas să părăsească România!

Înlăturată în octombrie 2018 de la Federația Română de Judo, unde ocupa funcția de vicepreședinte, Alina Dumitru afirmă că a vrut să plece din țară după acel moment:

„Am fost pe punctul de a pleca din țară. Îmi doream să fac performanță cu alții””, a spus Alina Dumitru, care n-a uitat nici de dezvăluirile incredibile făcute de Gazeta Sporturilor acum un an și jumătate privind agresiunile fără precedent de la lotul național de judo. „Cred că Florin Bercean ar fi trebuit să-și dea demisia”, a mai spus aceasta. 

+16 FOTO

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, Nadia Comăneci, Gabi Szabo și Camelia Potec, conferință-manifest la Senat: „Ajutor! Vorbim în van și nimeni nu ne ascultă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  13 Februarie 2020, 09:27

Adica voia sa faca...bani!

deusdat
deusdat  •  12 Februarie 2020, 17:59

Da plecați odată și nu vă mai văicăriți atâta! Exact de asta are nevoie România: investiții mari în sport, că restul s-a rezolvat. Când e vorba de sport, văd că nu mai spune nimeni nimic de deficitul bugetar, ca atunci când se discută de pensii sau de sănătate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează