SPORTURI  »  ALTELE  »  DYNAMITE FIGHTING SHOW

VIDEO Andrei Stoica, la primul meci după ce a participat la reality-show-ul Ferma » A fost pus la pământ, dar a revenit incredibil!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 16:33 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 16:45

Andrei Stoica a revenit în România după o pauză de doi ani. Challengerul obligatoriu la centura mondială ONE FC a avut emoții în fața lui Pavel Voronin, câștigând prin decizie majoritară un meci în care ambii sportivi au fost numărați câte o dată. Campionul DFS, Ionuț Iancu, a pierdut revanșa cu Marius Munteanu. 

Desfășurată fără spectatori, la Cluj Napoca, gala Dynamite Fighting Show 9 Ziua Revanșei a programat inițial 10 meciuri, însă în urma testării multiple de COVID-19, trei dueluri s-au anulat. Printre acestea și duelul David vs Goliat dintre Florin „Rambo” Lambagiu și Ion Grigore.

Andrei Stoica, revenire incredibilă după ce a fost numărat!

În main event, Andrei Stoica a avut parte de o a treia confruntare cu Pavel Voronin. După ce timp de aproape două luni a fost participant în reality show-ul Ferma, Andrei a avut parte de primul său meci în România din 2018 și până în prezent. Deși mai agresiv, Stoica a fost surprins de Voronin pe o contră și a fost numărat de Cezar Gheorghe. Stoica s-a ridicat și a revenit surprinzător, iar moldoveanul a fost la rândul său numărat. După trei reprize, arbitrii au indicat o victorie majoritară pentru Stoica. 

Marius Munteanu l-a învins pe Ionuț Iancu, după un extra round

Învingător în turneul piramidal de 8, care i-a adus centura DFS, Ionuț Iancu nu a rezistat în fața lui Marius Munteanu. După trei reprize, în care meciul a fost echilibrat, ambii luptând spectaculos, arbitrii-judecători au indicat un extra round, acolo unde Munteanu a dominat și a fost declarat învingător. 

Eugen Mailat, făcut KO de Bogdan Năstase!

Infectat cu coronavirus în octombrie, care l-a forțat la o pauză de aproape o lună, Bogdan Năstase l-a făcut KO pe Eugen Mailat într-un meci la categoria open. Colegul său de sală, Ștefan Lătescu, în prezent campion național la box, a făcut un meci superb cu Florin Ivănoaie și a obținut o victorie la decizie. 

Într-o altă vendetta, Călin Petrișor a obținut a doua victorie consecutivă în fața lui Daniel Corbeanu, tot înainte de limită, în repriza a doua. Conform arbitrilor judecători, primele două reprize fuseseră dominate de Corbeanu. Acum, Petrișor conduce cu 2-1 în duelul meciurilor directe dintre cei doi. 

Andreea Cebuc, victorie în primul meci de kickbox feminin din istoria Dynamite Fighting Show 

În primul meci de kickbox feminin din istoria main cardului DFS, Andreea Cebuc și-a continuat seria de victorii și a trecut la decizie de Donna Cheli. În deschidere, Cezar Buzdugan l-a făcut KO pe Luca Luncașu în repriza a doua. 

Moroșanu și-a anunțat revenirea în ring în 2021!

La finalul galei, Cătălin Moroșanu a anunțat că va reveni în ring în 2021 pentru cel puțin un meci. Totodată, a transmis că duelul dintre Ion Grigore și Florin Lambagiu se va desfășura în prima gală DFS din 2021.

Meci nebun între Andrei Stoica și Pavel Voronin la Cluj

Citește și alte articole:

Aventură în pandemie » „Bucuria de a ține steagul României pe Ararat este greu de descris, incomensurabilă și dezvoltă o dependență constructivă”

VIDEO Cea mai ciudată luptă din istorie! » O femeie de 63 de kilograme a înfruntat în cușcă un bărbat de 240 kg: „Dezgustător, rușinos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  07 Decembrie 2020, 09:15

doar arbitrii l-au vazut castigator pe Stoica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează