SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

VIDEO Cele mai tari reclame de la Super Bowl 2014 » Ce s-a văzut în pauzele finalei NFL

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 februarie 2014 20:31

Seattle Seahwaks s-a impus fără prea mari emoţii în faţa favoriţilor de la Denver Broncos, scor 43-8, cîştigînd pentru prima dată în istorie Super Bowl-ul.

În spatele finalei NFL stă însă şi o competiţie a principalelor branduri de pe piaţa americană, care se întrec an de an să ofere în pauzele meciului reclame memorabile. O adevărată provocare, avînd în vedere că nu oricine îşi permite să cheltuiască 4,5 milioane de dolari pentru a putea difuza un clip de 30 de secunde!

Jaguar, Budweiser şi Doritos au dat lovitura
Cele mai reuşite ale acestei ediţii au venit din partea celor de la Jaguar şi Budweiser. Actorii Ben Kingsley, Mark Strong şi Tom Hiddleston, recunoscuţi pentru rolurile lor negative, prezintă noul model de maşină F-Type. Cei trei atrag atenţia asupra tendinţei celor de la Hollywood de a distribui actori britanici în roluri negative. Paralela inedită a fost pe gustul celor care au vizitat site-ul nfl.com, ocupînd prima poziţie în topul preferinţelor.

La o distanţă de numai 200 de voturi e clipul publicitar al celor de la Budweiser. Berea preferată a americanilor surprinde cu un clip publicitar emoţionant în care prezintă prietenia dintre un căţel şi un cal, care nu vor să fie despărţiţi.

Podiumul e completat de chips-urile Doritos. Un puşti reuşeşte să-l convingă pe un anume domn Smith să intre într-o cutie, care ar fi de fapt o maşină a timpului. Totul e însă o diversiune pentru a-i fura punga de Doritos, însă finalul neaşteptat a urcat reclama pînă pe locul 3 în topul celor mai votate din acest an.

O altă reclamă care a atras atenţia e cea de la Audi. Dacă majoritatea brandurilor au mizat pe umor, Audi a mizat pe frică pentru a-şi promova noul model A3. Aceştia au mizat pe ideea compromisurilor periculoase, încrucişînd un chihuahua cu un doberman.

Click aici pentru a vedea toate reclamele!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
xraven
xraven  •  05 Februarie 2014, 01:39

unele chiar penibile - pt. 4 mil. dolari, foarte slabe!

rob3rt89
rob3rt89  •  04 Februarie 2014, 17:08

slabe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează