SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL 50

VIDEO Cele mai tari reclame de la Super Bowl 50: de la vikingi și cafea tare, la Drake și o radiografie controversată + Eșecul ediției

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 10:14

Denver Broncos a învins-o pe Carolina Panthers în finala Super Bowl 50, scor 24-10, dar ca de obicei atenția a stat și la reclamele senzaționale difuzate în pauza Super Bowl 50!

Prețul pentru difuzarea reclamelor a fost de 166.000 de dolari pe secundă.

 1. O reclamă la cafea tare. Vikingii merg pe o mare de cafea, care dispare subit în gîtlejul unui bărbat. Foarte apreciată de critici, dar și de public, reclama a strîns aplauze la Super Bowl.

2. Doritos și o reclamă controversată. O mamă face o ecografie, în timp ce tatăl mănîncă Doritos. Deodată, imaginea arată cum fiul se întinde după punga cu chipsuri și... iese din pântecele mamei.

3. Audi și o reclamă la o mașină care costă 173.000 de dolari.

4. T Mobile încearcă să facă ajustări minore la videoclipul lui Drake.

5. Cel mai mare eșec de la Super Bowl i-a avut în centru pe cei de la Mountain Dew. Reclama e atît de proastă încît nici nu merită povestită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
shab
shab  •  08 Februarie 2016, 13:59

Noroc ca ati descris voi ce se intampla in reclama, ca altfel muream naibii prosti cu totii. De fapt, la ce cititori colcaie pe-aici, poate ca era necesar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează