ALTELE  ·  CONOR MCGREGOR - DONALD CERRONE

VIDEO Dan Bilzerian a pus o sumă EXORBITANTĂ la pariuri pe McGregor - Cerrone! Ce a urmat

Duminica, 19 Ianuarie, 14:21

Dan Bilzerian a pariat pe meciul zilei. Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, a câștigat după doar 40 de secunde pe americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246, care a avut loc în Las Vegas.

Dan Bilzerian, excentricul milionar american de pe Instagram, a uimit pe toată lumea înainte de meci. Acesta a pariat 1 milion de dolari pe victoria lui Donald Cerrone. Bilzerian a pierdut rapid bani: în doar 40 de secunde, cât a durat meciul dintre McGregor și Cerrone. 

Dan Bilzerian a pariat pe cotă 3.5. Degeaba

McGregor era favorit la pariuri, având o cotă de 1,3. Cerrone avea o cotă de 3,5. Dacă Donald câștiga, atunci în conturile lui Bilzerian intrau 3,5 milioane de dolari. Așa, cum „Cowboy” a pierdut, Bilzerian a fost nevoit să suporte dauna. 

Dan Bilzerian: femei, petreceri deocheate, lux și arme

Bilzerian a urmărit și meciul dintre Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov. Atunci, acesta a fost mai relaxat, fiind încojurat de 9 fotomodele. (Detalii AICI

Despre Dan Bilzerian se ştie că duce o viaţă de huzur şi că banii pe care îi are atrag femeile ca un magnet. Acesta obișnuiește să se fotografieze în prezența a multor femei superbe. Excentricul american a făcut o bună parte din averea sa din poker. 

+16 FOTO

Citește și:

FOTO: Instagram @danbilzerian 
 ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (7)

kr1m  •  19 Ianuarie 2020, 21:02

Asta n-are nicio treaba cu pokerul, banii pe care-i are i-a mostenit de la taica-su si atat. In lumea pokerului e cunoscut doar ca pierde multi bani.

popicoo  •  19 Ianuarie 2020, 19:48

Cat de prost scrie romaneste autorul acestui articol de cancan!

firaldo  •  19 Ianuarie 2020, 17:57

Daca ar fi cumparat medicamente si alimente pentru copii care mor de foame prin Africa nimeni nu ar fi scris despre asta,dar asa...mediatizam toate arogantele de prost gust si ne miram de ce copii au exemple proaste.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1