SPORTURI  »  ALTELE  »  TEATRU

VIDEO Dialog fabulos povestit de un actor uriaș al României, în hohote de râs: "M-a sunat Bănel Nicoliță după al patrulea spectacol" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 18:33

Actorul George Mihăiţă (69 de ani) a rememorat o discuție spumoasă avută cu Bănel Nicoliță (33 de ani), din perioada în care fotbalistul evolua la Steaua. 

Invitat astăzi în emisiunea "Prietenii de la 11", de la Antena 1, directorul Teatrului de Comedie București a povestit din nou episodul antologic, stârnind hohote de râs în rândul gazdelor show-ului TV, Diana Munteanu și Florin Ristei:

"Bănel mă văzuse într-o reprezentație. A venit la al doilea spectacol și i-a zis lui Vali Argăseală: «Bre, când mai joacă nea Mihai?». M-a văzut încă o dată. A treia oară când a venit, eu nu jucam și a întrebat: «Bre, dar titularii nu joacă?». 

După al patrulea spectacol, m-a sunat Bănel și mi-a zis «Nea Mihai, mata pe teatru ești Ronaldinho!»". :D

Prima parte a poveștii

Întâmplarea era cunoscută. George Mihăiță istorisea cu patos în urmă cu câțiva ani cum Bănel i s-a adresat cu apelativul "Nea Mihai" în loc de "Mihăiță",  considerând că actorul a ajuns la vârsta la care nu mai are nevoie de diminutive :D

George Mihăiță este din anul 2000 directorul Teatrului de Comedie București. În anul 2012 a fost decorat cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler "pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  27 Martie 2018, 20:26

Bag de seama ca de vreo 2 zile incercati sa-i tot faceti reclama lui Banel. Ieri de exemplu a fost o tentativa de articol in care s-a prezentat cu totul altceva, dar importanta a fost poza cu Banel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează