SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

VIDEO EXCLUSIV GSP.RO Mesajul lui Ronnie O'Sullivan pentru fanii din România!

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2016 21:27

Mesaj special pentru fanii din România! Bucureştiul va fi din nou capitala snookerului mondial! Pe 2 şi 3 aprilie 2016 campionul mondial Ronnie O'Sullivan revine în România pentru un patrulater de cinci stele! Alături de Ronnie vor mai veni la Bucureşti Stephen Hendry, Steve Davis și Jimmy White!

EXCLUSIV Iată mesajul englezului pentru fanii români:

 

VIDEO EXCLUSIV GSP.ROMesaj special pentru fanii din România!!! Bucureştiul va fi din nou Capitala snookerului mondial! Pe 2 şi 3 aprilie 2016 campionul mondial Ronnie O'Sullivan revine în România pentru un patrulater de cinci stele!

Posted by Gazeta Sporturilor on 21 Martie 2016

"Salut, România! Aici Ronnie O'Sullivan. Abia aștept să vin să vă văd pe 2 și 3 aprilie, avem două evenimente fantastice pentru voi și voi aduce cu mine 3 alte legende extraordinare ale jocului!"

CINE TRANSMITE DEMONSTRATIVUL DE LA BUCUREȘTI

Organizatorii patrulaterului au deja mai multe discuții în ceea ce privește postul de televiziune din România pe care vor fi transmise cele patru meciuri de la București. După cele două meciuri dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, interesul a crescut, iar cei care se ocupă de patrulaterul din aprilie vor ca partidele să treacă și granițele țării.

"Suntem în discuții cu posturi importante din România. E adevărat că în acest moment snookerul este într-o creștere în România și mă bucură asta. E posibil să testăm varianta Pay-Per-View. Mai mult, ne gândim și la o aplicație de stream pentru ca iubitorii celor patru jucători fabuloși să vadă show-ul din România", a dezvăluit Adrian Thiess.

Prețurile tichetelor de la Bucureşti sunt împărțite pe cinci categorii: 100 lei prețul unui bilet de categoria a III-a, 200 de lei la categoria a II-a, 300 de lei la categoria I și 500 de lei la categoria VIP.

 DIN ROMÂNIA PLEACĂ ÎN CHINA

Pe lângă evenimentul care va avea loc la Bucureşti pe 2 şi 3 aprilie 2016, Ronnie O'Sullivan va mai participa la un eveniment organizat de o companie din România.

O'Sullivan a semnat deja un contract cu firma McCann Thiess Event pentru un turneu incredibil care va avea loc în perioada 5-11 mai în China. "The Rocket" va participa la mai multe meciuri în Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong şi Makao.

"Este un turneu organizat în exclusivitate de companii din România şi este o premieră şi pentru Ronnie. Suntem bucuroşi că am reuşit să-l convingem să participe la un turneu unic în China, care va rupe la propriu audienţa" Adrian Thiess pentru GSP.RO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează