ALTELE  ·  UK CHAMPIONSHIP

VIDEO FABULOS! A fost martor la ratarea unui break maxim, iar acum a reuşit un 147 în marea finală!

Duminica, 06 Decembrie 2015, 19:52

Neil Robertson a reuşit în sesiunea de după-amiază a finalei de la UK Championship, încheiată 5-3, un break maxim, de 147 de puncte, adică cea mai dificilă performanţă în snooker.

 Fostul campion mondial a reuşit o lovitură excelentă de siguranță în jocul 6 al finalei cu Liang Wenbo, iar chinezul nu a răspuns pe măsură. I-a lăsat o bilă la un buzunar de colţ şi de aici a început cursa spre 147.

A mers pe combinaţia bilă roşie - bilă neagră de 15 ori, a trecut peste toate loviturile grele, dar nu a rămas excelent la bila albastră. Australianul a reuşit însă două lovituri excelente la bilele roz şi neagră pentru primul break maxim al turneului.

Robertson a fost martor şi la încercarea lui Thepchaiya Un-Nooh la mijlocul săptămînii cînd tailandezul a ratat chiar bila neagră, cea pentru 147 de puncte.

 Pentru Neil acesta este al treilea break maxim din carieră, performanţă pentru care va fi recompensat cu 44.000 de lire sterline.

VIDEO cu breakul maxim reuşit de Neil RobertsonCât de departe ieşim din casă, ca să nu primim amendă? Poliţia răspunde la 10 întrebări

Libertatea

Comentarii (2)

Daniel Jean B  •  07 Decembrie 2015, 01:48

Alooo***abtineti-va nene,sau se uita ca exact acum 15 ani v-ati facut de ras pe tot mapamondul cu acel inegalabil 4-5 cu Foresta?Uite ca eu nu m-am uitat nici la Steaua-Craiova,nici la snooker,ci am (re)vazut de n ori acea ''capodopera''! Daca suspinati dupa acel meci,uite aici : ***si sa nu uit : nici acum nu's hotarat,sa tin momente de reculegere sau sa 'sarbatoresc nunta de cristal',ca deh,au trecut EXACT 15 ani;)))?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andinamodrei  •  06 Decembrie 2015, 21:20

?????? Adică ați urmărit voi meciul ăsta ? Ați ratat voi un vânt de-a lui reghe sa vedeți un break maxim ? Sigur ați copiat articolul ...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1