SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

VIDEO Federația de Canotaj și-a premiat azi sportivii! An de excepție pentru România + planurile pentru 2020

Articol de , - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 17:28

Federația Română de Canotaj și-a premiat azi cei mai buni sportivi, într-o gală la care au participat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, George Cosac și Gabriela Szabo.

Rezultate remarcabile în canotaj 

A fost un an de excepție pentru canotajul românesc, cu 30 de medalii strălucitoare strânse, plus 7 echipaje deja calificate la JO de la Tokyo. Obiectivul până în JO este calificarea altor două echipaje, cele de 8+1, masculin și feminin.

„A fost un an greu, dar se încheie bine. Avem 18 sportivi care au biletele pentru Tokyo și urmează încă măcar pe atât. Acești sportivi merită o astfel de festivitate de gală pentru că sunt remarcabili", a zis Elisabeta Lipă, președintele FR Canotaj. 

Se poate mai bine

Lipă e convinsă că anul viitor sportivii noștri vor depăși performanțele din 2019, mai ales că vor fi și Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Întotdeauna există loc de mai bine. E clar că performanța e mare dat fiind faptul că venim după o pauză. Revenirea s-a arătat de la Rio, iar această generație a demonstrat că se poate lupta cu cei mai valoroși sportivi ai lumii. La forumul COSR de ieri ne-am asumat două medalii și trei locuri 4-6. Acele locuri 4-6 încercăm să le transformăm în medalii".

Printre sportivii premiați azi se numără: Mihăiță Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ștefan Berariu, Cosmin Pascari, Simona Radiș, Ancuța Bodnar, Alexandru Gherasim, Florin Arteni Fântânariu, Florin Lehaci, Dumitru Alexandru Ciobâcă, antrenorii Antionio Colamonici, Dorin Alupei, Maliș Cristian.

VEZI ȘI:

FOTO Aventură în alergare » Ștefan Tudor și Mihai Nenciu au plecat de pe plaja din Mamaia și au ajuns în vârf de munte după un ultramaraton inedit, care a durat 7 zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nascimento
nascimento  •  23 Noiembrie 2019, 09:56

Bravo lor! Deci încă mai avem campioni, nu stă totul în florinei, nicușori sau prințișori...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează